Televizor Recenze Toshiba 32" LED (32L3163DG)

Recenze Toshiba 32" LED (32L3163DG)

Každý obývák si zaslouží televizi s dobrým uživatelským standardem, který vám bude věrně sloužit při sledování seriálů, filmů nebo napínavých sportovních přenosů. Zcela dostačující hodnota úhlopříčky 32" společně s rozlišením Full HD je velmi dobrou volbou do větších místností. Užitá technologie LCD LED díky výkonné světelné diodě jistí měnitelný odstín bílé až do rohů obrazovky. Smart…

Registrovaný uživatel1. února 2023

Intuitivní nastavení ... vše šlo velmi dobře i bez návodu. Obraz pěkný. Zvuk odpovídající dané kategorii - neohromí, ale není vyloženě špatný, když si zapnete prostorový zvuk a dynamické basy, tak ho nebudete řešit. Wifi super příjem. Mám router na úlně druhém konci bytu cca 10 m přes nosnou zeď, tam mají naše telefony a tablety už jen 2 čárky a 5G sotva1, a na televizi jsme v pohodě sledovali filmy na You-tube. HbbTV v 1,5 je sice nižžší verze než 2.... červený tlačítko ovšem funguje jako z praku na 100% a to mi stačí. Ostatní ať se informují o možnostech vyšších verzí sami. Další pozitivum je záznam (nahrávání). Vrazíte tam jen "flešku" alespoň 8Gb a nahráváte nebo naplánujete nahrávku.

- je člověk nemá k dispozici ani základní návod v papírové verzi...víceméně to spíš jen otravuje při instalaci.....vytisknout se to dá. - občas mi.. cca asi 3 x za dva měsíce nešla zapnout ovladačem ani ručně a musel jsem ji vytáhnout ze zdi... pak funguje dál. - z nějakého záhadného důvodu se mi sami přemisťují uložené programy z vyhledaných pozic cca od 1 - 55 na pozice 1000 a výše a je to otravný, každý týden nechávám vyhledávat programy znovu, aby se mi seřadily. Když to neudělám , mám 30 programů od 1 do 30 a zbytek cca 25programů od 1000 do 1025. A jestli se to dá nějak fixovat uložením nevím, nikde jsem takovou možnost zatím v nastavení nenašel, a protože nemám papírový návod při ruce a jsem línej si ho vytisknout. :-).. tak zatím přelaďuji

Překvapila Wifi, hezký obraz, nahrává, červené tlačítko super, .... sere mě programový průvodce.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Jedna z mála TV na trhu má ještě stojan a ne nevzhledné nožky, čili je možno ji umístit i na úzký stolek. Operační systém výrobce je dobře zpracovaný, čili přehledný a hlavně rychlý. Standardní podpora DLNA, fungující bez problémů u všech starších i novějších souborů. Kvalitní obraz s detailní možností nastavení. Ještě podpora VGA a RCA AV. Zvuk průměrný a ne podprůměrný, jak začíná být v této cenové kategorii zvykem u ultraplochých TV. Slušné pozorovací úhly obrazu.

Televize má stále dvě vady ve firmware TV, které ani po letech nebyly výrobcem odstraněny. 1. Pokud video obsahuje v názvu souboru nebo názvu videa tečku před příponou souboru, tak ji TV prostě nevidí a tudíž se v seznamu video souborů nezobrazí. 2. Pokud sledujete Netflix a pak chcete zapnout DLNA, tak se vůbec volba neukáže v nabídce, ani po načtení sítě a je nutno TV v zapnutém stavu vypnout ze zásuvky a znova zapojit. Pak již vše funguje zase ok. Již pouze 2x HDMI, což začíná být morem u novějších TV, takže nutnost aktivního rozbočovače pro HDMI v případě připojení vícero zařízení.

Za ty peníze velmi slušná Smart TV s kvalitním obrazem a nebýt stále oněch dvou chyb ve Firmware TV, nedalo by se TV vůbec nic vytknout. Nicméně tohle se týká pouze uživatelů, kteří využívají u TV podporu DLNA, jinak ostatním to může zcela jedno a tím pro ně výše uvedené chyby neexistují. Nicméně tady to výrobci aspoň funguje u všech souborů na síti a není tak potřeba, na rozdíl od TV s Androidem zkoušet hromadu aplikací a nebo jich používat vícero, aby šli přehrát všechny typy souborů ze síťového úložiště, pokud se nakonec nenaštvete a nezakoupíte si placený souborový manažer, který to vše zvládne zcela bez problémů a omezení. TV Toshiba se nekazí a netrpí na konstrukční nedodělky (v domácnosti postupně již třetí kousek TV stejné značky ve třech modelech).

Registrovaný uživatel12. září 2022

Celkem dobrý obraz

Zatím akorát že nebyl psaný podrobný manuál.Po zakoupení televize jsem se dozvěděl od příbuzného že tento typ televizoru už měl a nyní opět má v opravně špatný obraz kdy se mu dělají přez obraz světlé čáry.Doufám že mě to nepotká.

Registrovaný uživatel10. září 2022

cena, ovládání

Registrovaný uživatel18. června 2022

Máme krátce. Hraje zatím dobře, jednoduché ovládani, dobrá cena

Registrovaný uživatel30. května 2022

Wifi - nekvalitní (kde se mobil bez problému připojí, televize ne). Výstup na sluchátka - i když je vše nastaveno pro zvuk do sluchátek, někdy přesto nefungují a lze to pouze vyřešit odpojením a opětovným připojením síťového kabelu. Záhadně přeskakují televizní programy u pozemního vysílání.

Pro důchodce průměrná volba. Pro náročnějšího uživatele bych doporučoval jiný televizor.