už se těším na mletí, stojek z mého dětství
max spokojenost

Mlýnek na maso Toro 8 má zásadní problémy s kvalitou zpracování, včetně nerovností, stržených závitů a rezavých částí. I přes klasický design a schopnost mletí většina recenzí upozorňuje na závažné nedostatky, které znehodnocují jeho funkčnost. Doporučuji zvážit alternativy s lepšími výrobními standardy.
už se těším na mletí, stojek z mého dětství
max spokojenost
Nemele, absolutně tupé nože, při reklamaci mně bylo doporučeno, ať si je dám nabrousit. Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pocínování
zdeformovaná forma odlitku, neopracované před cínováním, stržený závit ,
prodáváte vyřazené zboží co neprošlo kontrolou kvality.
Mlýnek vypadá,jako by byl rozbitý a následně opravený a destička s otvorama-nevím jak se jmenuje odborně-přišla rezavá!!Takže zboží budu vracet.
Mlýnek mele
Špatný výlisek, hrbolky, nerovnosti a uvnitř šnek dře,tak že se odírají strany a otřepy máme asi v jídle!
Je to šunt,kdyby nebylo poštovné tak drahé ihned vrátím
Klasika
Trochu drhnou závity ,musí se pro začátek namazat.
Vymezovací umělohmotný kroužek u kliky strojku, nesedí, prostě nepasuje a celý strojek je celkově nepovedený a dá se říci hrozný odlitek. Jsem z toho rozladěná. Celé to nějak nesedí jak nějaký univerzál pro výce verzi a velikostí. Nedoporučuji. Domecký
Není to dobrý kup.
Ještě jsme ho nepoužili.
Na pohled a na ohmat je mlýnek hrubý, materiál neopracovaný, celkově menší, takový fórový. Máme ještě mlýnek cca 50 let starý a to je úplně jiná kvalita.
mele
kousek slitiny
jednou použitý a poté nepoužitelný odešlo SILONOVÉ pouzdro
nekupovat