Kvalitní masíčko, vypadá dobře a chutná pejskům.
Kupuji opakovaně, kvalitní jídlo.

Topstein masíčko v plechu 850 g je podle recenzí chutné a kvalitní krmivo pro psy, které vyhovuje i vybíravým jedincům. Někteří majitelé však zmiňují, že balení je malé pro větší psy. Objevuje se i občasná výtka k přítomnosti vzduchu v konzervě, ale většina psů s krmivem nemá problém.
Kvalitní masíčko, vypadá dobře a chutná pejskům.
Kupuji opakovaně, kvalitní jídlo.
Kupuji pravidelně, pes je spokojen.
chutna pejskovi a ona je dost vybirava
cena=kvalita
složení
Chuťově dobré
příliš mnoho tuku, konzerva je většinou "nafouknutá" (je v ní vzduch). To je dost častý úkaz u většiny konzerv Topstein. Psovi zatím špatně nebylo, nicméně u konzerv pro lidi je to na okamžité stažení z prodeje...
...nic moc....
Bohužel žádné.
Nechutnalo mu.
Museli jsme se vrátit k těm starým konzervam.
chutné voňavé maso
určitě koupím opět
Plná masa,krásně voní,náš pes jí miluje ,vyblizuje misku až do dna :-)
malé balení pro pejska 70kg :-)
Moc chutná,kvalitní konzerva bez různých Éček a bez přídavků obilnin.
Objednavka trvala tak dlouho, slibovali, ze ji pošlou, neposlali, až za 2 dny. Mezitím jsem se je snazila kontaktovat emailem a telefonicky. Nic. Tak jsem nakoupila u konkurence, krmivo jsem mela do 24 hodin u konkurenční firmy. Načež se z profizoo uráčili objednavku poslat, ac jsem psala, ze kdyz se mi neozvou, tak kupuji jinde. Objednavku jsem nepřevzala. 2x jsem musela pro 3 velke psy koupit žradlo jinde, pac kdybych cekala az prijde z profizoo, tak psi pojdou hlady.
zatím nevím,ale určitě bude chutnat.