Pouzdro na mobilní telefon Recenze Topq Flipové pouzdro pro Xiaomi Redmi 9C černé

Recenze Topq Flipové pouzdro pro Xiaomi Redmi 9C černé

Topq flipové pouzdro pro Xiaomi Redmi 9C černé je vyrobeno z textilní kůže a připomíná svým vzhledem vazbu diáře. Jednoduché řešení obalu na mobil Xiaomi Redmi 9C je vhodné pro každého majitele telefonu bez ohledu na věk a pohlaví. Mobil Xiaomi Redmi 9C drží ve vnitřním silikonovém držáku. Zajišťuje tak kompletní ochranu telefonu ze všech stran.

jarocerny118. února 2024

Jsem spokpjeny.

Registrovaný uživatel19. června 2023

Pasuje na mobil tak jak má, účel splní.

Nepříliš dobrá kvalita, místy trochu nakrabacené.

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

perfektně šedí. libí se mi uspořádaní na kreditní karty.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Super kvalita

Registrovaný uživatel20. května 2022

Přesně to jsem potřebovala

Registrovaný uživatel13. května 2022

dodávaný software je telefonem zamítnut jako "vykrádací a pirátsky " prolomení finančních účtů - hesel ap.

obchodník si pravděpodobně nezkontroloval co prodává! Pouzdro pokud by šlo zprovoznit by bylo velice praktické a proto jsem si objednal hned 2 kusy, Takto mám sice dva obaly na telefon ale s nefunkční nabízenou informační lištou která má bez otevření pouzdra ukazovat čas, příchozí SMS, datum, poštu a další vychytávky.

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Líbil se mi, nosím telefon v tašce - neodře se a pouzdro používám stále.

Registrovaný uživatel9. února 2021

je to ok