Dětský batoh Recenze Topgal Fran

Recenze Topgal Fran

Batoh jednoduchého vintage stylu s kvalitní konstrukcí, vnějšími kapsami na láhev s vodou a vnitřními úložnými kapsami je stvořen pro městská dobrodružství. Tento neutrální černý batoh využije celá rodina, je skvělý do zaměstnání, na výlety a podobně.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2023

Opticky je menší, ale pěkně se roztáhne. Využíván středoškolákem jako školní batoh a je naprosto spokojený.

Osobně jsem si ho představovala větší, ale věděli jsme, co kupujeme. Je menší než školní batohy, ale nemá žádné nedostatky.

Naprostá spokojenost s objednáním, dodáním i s produktem.

Registrovaný uživatel2. října 2023

Kvalitní batoh za rozumnou cenu. Pěkné provedení.

Batoh pořízen pro dceru na druhém stupni. Batoh drží, je kvalitně proveden a za rozumnou cenu. Mohu vřele doporučit.

Registrovaný uživatel21. září 2023

Vybrala jsem si Topgal, protože věřím této značce. Hledala jsem batoh, který by byl náhradou za můj oiblíbený, 15 let starý. Dva jiné značky jsem vracela, protože byly tvrdé, nepoddajné, nepříjemné. Tento je ale naprosto super. Kvalitní - zdá se - zipy, uvnitř polstrovaná kapsa plus ještě malá na zip. Batoh se dá hodně otevřít, takže nelovíte v černé díře, má dvě boční kapsy které všechny batohy taky nemají. Navíc je lehký.

Je pro mě naprosto dokonalý.

Batoh vhodný jak na běžné nošení do práce , tak jako školní pro puberťáka.

Registrovaný uživatel14. září 2023

jednoduchý,

Registrovaný uživatel8. září 2023

Skvělá velikost do města, příjemný k nošení.

Krátká doba , ale zatím si na nic nemohu stěžovat.

Skvělý produkt, doporučuji.

Varianta 22044 B
Registrovaný uživatel6. září 2023

Pěkný batoh

Registrovaný uživatel21. března 2023

Dobrá konstrukce, lehký.

Dobrý batoh.

Registrovaný uživatel5. března 2023

Pěkný, velký, moderní batoh.