Lampička Recenze Top Light Lara 1xLED 5W

Recenze Top Light Lara 1xLED 5W

Praktická lampička s klipem Lara od značky Top Light k upevnění na stolní desku najde své využití při práci na počítači či při psaní domácích úkolů. Disponuje ovladačem, který se nachází na kabelu lampičky. Umožňuje volitelně měnit teplotu chromatičnosti. .

Registrovaný uživatel11. ledna 2025

lehká praktická regulace intenzity...spokojenost

lubomir.synek26. května 2024

Potřeboval jsem elegantní a přitom vysoce funkční osvětlení klávesnice a notového pultu. Uvažuji pořídit totéž k varhanímu stolu ve dvou kostelích, kde mám na starosti varhany.

Flexibilní rameno lze sice dobře naformovat, ale vzhledem k tomu, že samotné osvětlovací těleso není otočné, musí se volit umístění klipsu tak, aby lampa osvětlovala a přitom neoslňovala.

Možná, že lze jemně otočit s trubicí, ale nepokoušel jsem se o násilí a také v návodu o této možnosti není zmínka.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

velmi dobrá regulace intenzity a barvy ( teplá a studená) na přívodním kabelu

rozměrově hodně velká úchytka ke stolu, takže někomu to něpůjde snadno použít, pokud má stůl blízko u zdi a nemůže dát uchyt ze strany

jinak za tu cenu vynikající

Registrovaný uživatel22. července 2021

Skvělá, doporučuji.