Příbor Recenze Toner Gotik 24 ks

Recenze Toner Gotik 24 ks

Souprava příborů pro 6 osob Gotik, vyrobena z prvotřídní nerez oceli 18/10, je od značky Toner. Tato souprava v jednoduchém stylu obsahuje: 6x nůž, 6x vidličku, 6x lžíci, 6x lžičku. Sada je vysoce leštěná a je vhodná do myčky nádobí.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

kvalita

chtěla jsem zboží výhradně od českého výrobce s dlouhou historií

Registrovaný uživatel12. února 2022

Produkt jsem vybrala jako dárek v doplnění ke stejným příborům, které jsou používány řadu let.

Žádný obal. Jednotlivé díly soupravy byly zabaleny do papíru a poskládány do lepenkové krabice. Souprava za 2.500, Kč by zasloužila důstojnější balení.

Registrovaný uživatel25. října 2021

Již dřívější bezproblémová spolupráce

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Příbory od této firmy jsem objednala po zkušenosti rodičů, kterým příbory Toner i po 20 letech používání vypadají jako nové. Příbory byly pečlivě zabalené proti poškrábání.

V drážkách ostří nože byly černé nečistoty z výroby. Poměrně netypicky široká lžíce, ale člověk si zvykne. Naopak vidlička je poměrně úzká, na omáčky není úplně vhodná.

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

Vše OK, pro naházení do příborníku není důvod připlácet za "prémiové balení".