Gola hlavice Recenze TONA Expert E117056T

Recenze TONA Expert E117056T

Profesionální nástrčná hlavice s vnitřním 12hranem od značky TONA. Hlavice je vykovaná z chrom-vanadové oceli. Má chromovaný leštěný povrch. Profil Maxi DRIVE – moment je přenášen na stěnu, a ne na hranu matice.

Registrovaný uživatel30. července 2022

funguje jak má, co dodat.

Varianta 36 mm
Registrovaný uživatel3. února 2022

Tona nyní k tomu expert je záruka vynikající kvality komxně.ple

Vylepšení bych viděl ve vroubkovaném proužku na povrchu Všech ořechů. Zlepšil by se ruční uchop ,mnohdy mastnou rukou, tam kde je málo místa a přitom šroub nebo matice jdou ještě mezi prsty otáčet / i když možná s námahou/.

Varianta 22 mm
Registrovaný uživatel5. ledna 2022

zpracovani

Varianta 10 mm
Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Toto nářadí je nejvyšší kvality. Tím myslím všechny položky , které jsem si objednal. Po cca padesátileté praxi v autoopravárenství, mohu bezpečně řici které nářadí je na vysoké technické urovni co do životnosti, i postránce disajnu. Jsem přesvědčen ,že Tona byla vždy velmi dobrá. Co se ale dala do holportu s výrobci Expert a hlavně Facom je vynikající, a co více pro konkurenční firmy má obrovskou výhodu. Prostě nemá přestřelené ceny. Toho si zákaznik sakra váží.

Znovu opakuji ,shrnutí viz výše-jsem spokojen. Opravdu to platí na vše co jsem objednal.

Varianta 19 mm
Registrovaný uživatel11. června 2021

ani po měsíci nedodáni zboží

Varianta 17 mm