Prostě funguje, jak má. Je to moje uz asi třetí navigace od této značky a zatím jsem byl vždy spokojený.
Mohla by být o kousek větší.
Celkově jsem s ní spokojený.

Mohla by být o kousek větší.
Celkově jsem s ní spokojený.
+ aktualizace. blutů na sluchátka
nikde se nedočtu a jak nastavit češtinu ,v nabídce v menu jazyků tam není
Je prostě skvělá po 10 ti letech náhrada
Kvalitní
Mám dlouholeté zkušenosti s TomTom Rider 410 a jsem spokojený.
Na tomto novém produktu oceňuji aktualizace přez Vifi, rychlost, možnost zaznamenat jetou trasu.
Produkt používám prakticky při každé vyjížďce na motorce a také dle potřeby v autě.
Chybí mi nějaká poradenská činnost prostřednictvím rozhovoru s člověkem.
Neumím například po vytvoření trasy na počítači v Mapách CZ tuto trasu přetáhnout do navigace a jet podle ní.
Myslím, že to tato navigace umí, ale já nejsem žádný aiťák, tak na to nemohu přijít.
Ocením i pomoc po telefonu.
S pojení na mě: 602 163 078.
Celkově jsem velmi spokojen.
Dovedla nás, kam jsme chtěli a nebloudili jsme. Na rozdíl od map a navigací v telefonu se zdá být systém stabilnější.
Aplikace v telefonu i na PC je OK.
Jako každá navigace má své mouchy, ale asi nic zásadního. Chce to se s tím naučit pořádně pracovat.
Jen třeba při prvních cestách překvapilo, že se na trase zničehonic začala aktualizovat, takže jedete "poslepu". Jindy se třeba za jízdy obraz otočil "vzhůru nohama". Nikdo neví proč, ale jede se podle toho blbě :-) Po minutě se vrátil zpět...
jednoduché ovládání, rychlý přepočet za jízdy, přehledná, kontrastní obrazovka
zatím jsem ji použil na jednu jízdu, asi 250km, celková spokojenost
Perfektně vodí motorku za zábavou. Několik možností jak klikatou trasu vybrat.
Oproti Sygic nic nenajde. Doplňkově musím lokace hledat na mapách v telefonu a pak teprve zadat cíl do navigace. Za ty prachy jsem čekal úplně něco jiného. vyspělého.
Asi jsem se splet ,když jsem za to dal takovej balík.
SUPER ,PŘEHLEDNÉ
Životnost zařízení necelý měsíc
V současné době v jednání v TOM TOM ohledně reklamace
Komunikace v češtině prostřednictvím emailu (čeština zřejmě pomocí překladače)
Viditelný displej, rychlé načtení,přesnost7
Aktualizace přes wifi. Snadné připojení headsetu. Výdrž baterie. Pokud nechcete tablet od Garmina, tak TomTom vypadá na první pohled usedleji a více je vhodný pohledově na klasické motocykly.
Pokud si koupíte set proti krádeži navigace, tak vám poslouží, tak max. při placení u benzinky. Celý držák lze i v uzamčeném stavu pomocí klíče odmontovat do 2 minut. Tady by se měl výrobce chytit za nos.
TomTom nebo Garmin, je to jedno. Každý preferuje něco jiného. Za ty peníze dostanete dobrou hračku, která přežije déšť,vlhko i extrémní vedra.
Technické funkce
Chybí přepravní obal i když měl být
Navigace si to děláš ty doživotní aktualizací se map celého světa zdarma a spousta jich tam chybí, pošlou vám odkaz na dokoupení map
K ničemu na mě cestu kde mapu v navigaci nemáte, nejedu do vesmíru, jen do mapové nedostupné Gruzie
displej je dobře čitelný i na slunci
dá se ovládat i v rukavicích
přehladné informace
trasu lze plánovat i na tabletu
Tom Tom používám také v osobním autě
Kvalitni zpracovani jednoduche ovladani plno funkci pomer vykon cena
Mám již druhý přístroj stejného typu a celkem spokojenost