Recenze Tommi Sara Cabrio 07645 78 x 48 x 79 cm černá

Recenze Tommi Sara Cabrio 07645 78 x 48 x 79 cm černá

Klec Sara je určena pro střední a velké papoušky, případně i pro jiné exotické ptáky. Klec má 5 dvířek, 3 bidýlka, 1 horní posezení, 4 krmítka/napáječky. Ve spodní části klece jsou umístěny dvě zásuvky pro pohodlné čištění vysunutím. Jistě oceníte možnost otevírání horního dílu.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2025

Klec je kvalitní, pevná, prostorná a hlavně není skládací. Krmítka jsem dala vlastní a vyhovuje mi i tmavá barva dna a šuplíků, takže znečištění není tak vidět jako na bílé. Klec je pochromovaná bez zbytečných barevných nátěrů, které se jen odírají a ptáci za nimi nejsou tak dobře vidět, alespoň já mám ten pocit.

Umělohmotné úchytky příliš nedrží pohromadě klec se dnem.

Zatím mám klec krátce, takže uvidím časem. Moje 4 andulky jsou z ní ale nadšené už teď, poletují a švitoří celý den.

kimelos25. prosince 2024

Protože má 4 bidýlka a já mám čtyři papoušky

Chyběl návod či nákres, ale nějak jsme to dali dohromady

Papoušci už bydlí a jsme spokojení všichni

Registrovaný uživatel21. srpna 2024

Po kleci Nina III (prilis vysoka, andulka neni vrtulnik ) Giulietta 6 (neskutecne spatna kvalita, skladani bylo peklo, spatne predvrtane vse a nakonec klec divna a nizka ) jsem zakoupila Sara Cabrio -pevna (neni skladaci ) -super roztec mrizi -inteligente umistena dvirka - daji se dat jakakoliv jina krmitka a pititka -zaobleny tvar , takze design super -andulaci se mohou lehce proletet (typu kolibrik ) takze nemam vycitky svedomi kdyz nejsou pusteni.....a kdyz je pustim stejne nakonec skaci po kleci a na kleci :)

normalni zadny ,asi bych radeji zelene plastove dno nez hnede ale to je detail

Registrovaný uživatel21. října 2023

Klec dovezla Česká pošta po mnoha urgencich až druhý den večer s dotazem.Jste doma.Po rozbalení byla klec promackla plastová vana rozbitá Posláno na reklamaci ,která byla uznána. Chtěl jsem klec novou,ale bylo mi řečeno, že klec už neprodávají a vrátili mi peníze.O.K.Varovani.Po mnoha zkušenostech s poštou nedoporučuji!!!