Recenze Tomas Arsov Komplexní sada pro styling a objem vlasů

Komplexní sada pro styling a objem vlasů od značky Tomas Arsov je zaměřena na podporu objemu a účinnou péči o vlasy. Tato sada je ideální pro ty, kteří chtějí dosáhnout výrazného objemu, pevné struktury a dlouhotrvající fixace, a zároveň dbají na zdraví a výživu svých vlasů. Sada obsahuje tři hlavní produkty: BLOW UP sprej, GRIPPED suchý texturizační sprej a HOLD-UP lak na vlasy. BLOW UP sprej…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Sada pro styling a objem vlasů od Tomas Arsov získala převážně pozitivní hodnocení za příjemnou vůni, dlouhotrvající účes a snadnou úpravu vlasů. Někteří zákazníci však zmiňují, že suchý šampon má nepříjemnou vůni a objem vlasů není dostatečný. Celkově produkt splňuje očekávání většiny uživatelů a je vhodný pro ty, kteří hledají funkční stylingové produkty.

• Příjemná vůně produktů
  • Účes drží dlouho
  • Snadná úprava vlasů
  • Funguje podle očekávání
  • Spokojenost s dlouhodobým používáním
  • Suchý šampon má nepříjemnou vůni
  • Nedostatečný objem vlasů

zdeni.fabianova30. června 2026

Objednávala jsem už několikrát a můžu říct,že nic lepšího ,na svoje jné vlasy,jsem nikdy neměla.....

vitkovajana826. června 2026

Funguje přesně jak jsem si představovala.

Uživatelský obrázek č. 1
ruzenka804. června 2026

Super nic lepšího není.Úprava vlasu super bez námahy.

Registrovaný uživatel29. května 2026

Účes drží dlouho.používàm opakovaně

darinavetrovcova23. března 2026

bez této sady se nedá fungovat:_)1

xnotar5. listopadu 2025

Bezny vyrobek

Slibovany objem vlasu se nedostavil

Priste nekoupim

adriformankova24. října 2025

Suchý šampon by byl super kdyby tolik nesmrděl. Vlasy musí vonět a tímto suchačem smrdí jak sojovka.

lucardo2. října 2025

příjemná vůně všech produktů, Gripped funguje i jako suchý šampon, lak lehký, ale zpevní

Jitka16. července 2025

Tyto výrobky jsem objednala teprve nedávno, poprvé, na zkoušku a zatím uběhla krátká doba na definitivní hodnocení. Nicméně i přes tu krátkou dobu mám z výrobků dobrý dojem, používají se dobře, vlasy vypadají také dobře, tak uvidím, jak budou vypadat po delším užití.

jarmila.drabova1. června 2025

Super výrobky.