Kosmetická sada Recenze Tomas Arsov Komplexní péče o pleť bez balení 14120 6 ks

Recenze Tomas Arsov Komplexní péče o pleť bez balení 14120 6 ks

Komplexní péče o pleť Tomas Arsov 14120 je ucelená sada šesti produktů, které poskytují kompletní péči pro vaši pleť. Sada je navržena tak, aby pokryla potřeby čištění, ošetření i hydratace pleti, což je zásadní pro dosažení zdravé a mladistvé pleti. Prvním krokem je REWIND Hydrofilní odličovací olej (150 ml), který je lehký a ve vodě rozpustný. Tento čisticí olej účinně odstraňuje SPF,…

m.bortlikova13. ledna 2026

Jednoduché použití

Výborný nápad s číslováním . Nemusím nasazovat brýle a studovat jak co použit. Důkladný popis postupu při nákupu i zpětně je pro mě veľmi nápomocný při prvních použití. Jsem nadšená velice a jen budu doufat že i moje tělo si produkty oblíbí a budu pokračovat ve spolupráci. Dekuji.

janagruber24. prosince 2025

Prostě pecka.

hladikova14. listopadu 2025

Zátím zkouším

nedvidkovazdenka6. srpna 2025

menší vrásky se vyhlazují

dasenka.naj24. července 2025

Konečně mě p. Arsov díky jeho produktům pro pleť naučil v mém věku 50+ si pravidelně čistit pleť a pečovat o ní. Je to tak jednoduché a zábavné ta očíslovaná řada produktů, kde přesně víte čím začít, čím pokračovat, a kterým produktem tu péči o pleť skončit. To je prostě nejvíc! Tak jednoduché a tak účinné! Děkuji neskutečně p. Arsovovi, že mě to konečně naučil!!!!