Recenze Tomas Arsov Hydrating Conditioner hydratační kondicionér pro suché a poškozené vlasy 250 ml

Kondicionér určený pro suché, krepaté a chemicky namáhané vlasy, které se při česání zadrhávají a působí hrubě na dotek. Pomáhá vyhlazovat povrch vlasového vlákna, zlepšovat jeho texturu a usnadňovat rozčesávání bez zbytečného zatížení. Obsahuje bio-cukerný komplex, který v kombinaci s mořskou řasou Pelvetia, glycerinem, betainem a jojobovým olejem zajišťuje intenzivní hydrataci, pružnost a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kondicionér Tomas Arsov Hydrating Conditioner je podle recenzí velmi účinný v hydrataci a zlepšení stavu suchých a poškozených vlasů. Zákazníci oceňují jeho schopnost zjemnit vlasy, usnadnit rozčesávání a zamezit krepatění. Produkt je chválen i pro příjemnou vůni a snadnou aplikaci.

• Vlasy jsou po použití jemné a hladké
  • Výrazně zlepšuje rozčesávání
  • Zabraňuje krepatění a zacuchávání
  • Vhodný pro suché a poškozené vlasy
  • Krásná a příjemná vůně
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

tazovaanna221219. července 2026

Hebké už po prvním použití

Registrovaný uživatel20. května 2026

vynikající krásná vůně vlasy jsou jemné a lesklé dobře se rozčesávají dobrá konzistence, dobře se nanáší výborný na vlasy se sklonem ke krepatění

karaskovakristyna7. května 2026

Hned po prvním použití úplná paráda

Jsem velice spokojená s produkty Arsov.

benesova6. května 2026

vynikající rozčesávaní

hollainova28. dubna 2026

po použití ihned byl vidět výsledek-vlasy nebyly suché, necuchaly se

velmi dobré prostředky pro problematické vlasy-bez lesku, suché, třepivé

Marie12. března 2026

Používám zatím jen krátce, ale moje vlnité vlasy se sklonem k zacuchávání konečků a lámání se mi hodně vylepšily. Budu používat i dále

Pavlína29. listopadu 2025

Říkala jsem si, že s recenzí počkám až to párkrát vyzkouším, ale použila jsem zatím dvakrát a už můžu říct, že je to opravdu výborný kondicionér. Vlasy jsou opravdu hydratované. Takto hydratované jsem snad ještě nikdy neměla. Jsou jemné na dotek,hladké a ta vůně? No něco úžasného.

Doporučuji všemi 10 .