Recenze Tomas Arsov Green Tea Duo dárková set

Šampon a kondicionér Green Tea je naprostým základem vlasové péče vlasů jemných, mastných i dětských. Šetrný šampon se zvýšenými mycími schopnostmi zklidňuje vlasovou pokožku a redukuje maz. Pokožce hlavy, vlasovým kořínkům i vlasům poskytuje potřebnou výživu a hydrataci bez zatížení. Obsahuje jemné čisticí tenzidy z kokosového oleje, které maximálně respektují vlasovou pokožku a nedráždí ji.

hazborilova16. prosince 2025

Moc příjemný, zatím jen krátce používaný.

d.saskova24. října 2025

Výborný šampon, krásně pění, voní, kvalita vlasů se mi velmi zlepšila, je to nejlepší šampon, který mi naprosto vyhovuje.

frnkovamartina17. června 2024

Luxusní

tomesova.ivana7. června 2024

znám oba produkty, oba opakovaně používám, super

super akce

Weru.B3. dubna 2024

Miluju tu vůni těchto produktů a po umytí krásně jemné vlasy. Mám hned pocit čistoty ve vlasech :)

movvin12. února 2024

krásná vůně splnil očekávání, vlasy nejsou mastné pokožka i vlasy jsou lehké používám dvakrát týdně

Svatava22. prosince 2023

Luxusní sada. Koupila jsem pro dceru 12 let. , nádherně voní, vlasy jsou božské, doplnila jsem Keratinem a to je bomba.