Pohádka Recenze Tlapková patrola: Příběh podle filmu - Nakladatelství Egmont (2021, pevná)

Tlapková patrola míří na napínavou misi do Adventure City! Podaří se odvážným štěňatům zachránit jeho obyvatele a zabránit starostovi Humdingerovi v jeho podlých plánech? Dokáže se Chase postavit novým výzvám, překonat obavy z velkého města a podat pomocnou tlapku kamarádům v nouzi?.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Dětem se líbí.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Krásně ilustrovaná knížka.

Škoda že tam je jen jeden příběh, měli jsme přečteno během jedné noci před spaním :-( Měla jsem si více přečíst obsah než jsem objednala. Ale jak jsem psala v kladech. Knížka má krásné ilustrace a děti ji zbožňujou.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Hezké provedení

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Vnuci milují tlapkovou patrolu, viděli film, tak uvítali i knížku. Je to hodně zjednodušené, ale i pro toho, kdo film neviděl, dostačující. Ideální čtení před spaním.

Kapitoly jsou krátké, je tam spousta obrázků, vhodné i pro hodně malé děti.

Registrovaný uživatel23. října 2021

Pro malé děti velice zajímavá, hezka ilustrace, dětem se lubi