Recenze TIR bike Samonavíjecí tažné lano pro cyklovýlety s dětmi

Originální patentovaný samonavíjecí vlečný kabel pro vaše cyklistické výlety s dětmi ve věku 5 až 8 let. Sada na kolo se skládá ze dvou částí, a to samonavíjecího mechanismu pro připevnění na sedlo vašeho kola a speciální karabiny s návlekem pro připevnění na kolo vašeho dítěte. Na úpatí kopce připojte své dítě na několik sekund ke kolu a pomozte mu na cestě do kopce. Jakmile je silnice opět…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Samonavíjecí tažné lano TIR bike je praktickým doplňkem pro cyklovýlety s dětmi, který umožňuje bezpečnější a delší jízdu. Ačkoliv se objevují drobné výhrady k manipulaci a kompatibilitě, většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost a účel. Pro rodiče, kteří hledají pomocníka pro výpomoc dětem, je tento produkt vhodnou volbou.

• Umožňuje delší výlety s dětmi
  • Praktická velikost a snadné přenášení
  • Funkční a účel splní
  • Bezpečnější než nenavíjecí lano
  • Dobrá výpomoc pro malé děti, zejména do kopce
  • Občasné cukání a přetáčení lanka
  • Nesedí na všechny typy sedlovek
  • Při manipulaci může dojít k poškození upevňovacích otvorů

grell21. února 2026

Zatím zima tak nevím.ale bude to okk

Za ty peníze super

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

funguje jak má,super

subert.michall27. května 2024

Celkově spokojenost

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

Super pro výpomoc malím dětem. Hlavně do kopce.

Dobrý výrobek ale dítě Vám musí pomáhat.

Registrovaný uživatel17. července 2023

Vynikajuce riešenie, zvládame vďaka nemu dlhšie výlety s 5 ročným synom, zároveň sa učí ovládať jazdu a nie sa iba viezť v náročnejšom teréne ako nap. s pevnou tyčou. Zvládame dokonca aj s detskou sedačkou, lano sa v našom prípade dá navinut pod sedačkou.

Parádna vychytávka.

Registrovaný uživatel14. července 2023

Funkční, účel to splní. Asi jsem čekala něco víc, občas to cukne, lanko je placaté a někdy se přetočí a pak se nezasune... Praktická velikost, vždy připraveno k použití, bezpečnější než nenavíjeci lano.

Nesedělo na partnerovu sedlovku, při nákupu jsem si nevšimla jestli je někde uvedený maximální průměr sedlovky, ale možná jsem přehlédla. Jednou jsem potřebovala navíjecí část sundat a při opětovném nasazení prasknul jeden otvor na vrut. I přes to drží velice dobře.

Věřím, že chvíli vydrží. Vzhledem k současné nabídce bych, i přes jistá negativa, koupila znovu.

Registrovaný uživatel10. června 2023

Lehce ho hodim do batohu