Hezké barevné provedení
Zvuková funkce ježka

Hezké barevné provedení
Zvuková funkce ježka
Svůj účel to plní, spokojenost.
Moc hezká deka s odepínací hrazdičkou a plyšáky. Vše jde jednoduše odepnout a zase připnout. Ježek hraje, pokud se do něj strčí. Každé další zvířátko má něco jiného, jedno šustí, další má rolničkou.
Jediný zápor asi ten, že ježek hraje pouze dvě krátké neznámé melodie. Kolotoč není kolotoč, netočí se, ale to nám nevadí. Zrcadlo je takové podivné pokroucené, miminko se v něm nevidí reálně.
I přes zápory určitě doporučuji, deka i hračky se nám i malé líbí, je kvalitní a cena odpovídající. Doporučujeme
Pro prcka zajímavá
kvalitni zpracovani, velmi hezky design, spousta ruznych aktivit
Pro nase mimi genialni vec :)
Cvocky
Decka je krasna a ma plno zajimavych funkci, takze miminko jen tak neomrzi :)
Jen ta hrazda uz nejde odepnout z tech dvocku, je to opravdu tak, mate s tim nekdo zkusenost?
Hračky se dají sundat a vzít s sebou kamkoli. Příjemný materiál. Lehce se dá složit a schovat. Je lehoučká. Miminko baví kontrastní barvy (černá a bílá) které velice dobře vidí.
Byla to dobrá volba, naše malá u hrazdičky vydrží dlouho a pořád ji baví. Používáme ji od 3 týdnů.
Černobílé, dost aktivit co miminko zabaví (šustění, cinkot, zvuky, kousátko...) Pohyblivý střed
Doporučila bych všem
Super
Dítě se zabaví
Barvy
Provedení
Žádné - je to TOPka
kvalita provedení
zatím nevím vše budeme teprve zkoušet
kvalitní zpracování, odpovídá fotce, dcera je nadšená
krásně zpracovaná deka co víc dodat :-)
Hračky hrají, cinkají a šustí.
Šustící prvek je i na dece, nechybí ani šńůrky na tahání a zrcátko.
Prcek je spokojený.
Příjemný materiál, lákavé hračky, super rozměry. Doporučuji.
Hrací deka je pratelná, hračky z hrazdičky se dají sundat.
super pro miminko , figurky a knižka zaujmou
Skvělá hračka hned od prvních měsíců. Máme ji od 1. měsíce a malinký tam vydrží i půl hodiny. Vřele doporučuji
Pěkný design, snadná údržba
Splnilo naše očekávání, prckovi se líbí :-)