Recenze Tim Sistem Magická pec

Kamna Tim Sistem Magická pec jsou vyrobena z ocelového plechu válcovaného za studena, dvířka topeniště a rošt jsou litinová. Horní plotna kamen je z ocelového plechu. Vývod kouřovodu o průměru 120 mm se nachází na vrchní straně kamen.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Tim Sistem Magická pec se vyznačuje dobrou výhřevností, účinným spalováním a hezkým vzhledem. Uživatelé oceňují i malou spotřebu paliva a vícebarevné provedení. Někteří však zmiňují drobné nedostatky řemeslného zpracování a poškození skla při přepravě. Celkově kamna splňují očekávání většiny uživatelů.

• Dobrá výhřevnost a rychlé vytopení prostoru
  • Účinné spalování a malá spotřeba paliva
  • Hezký vzhled a vícebarevné provedení
  • Dostatečný popelník
  • Ofuk skla topeniště zabraňující znečištění
  • U některých kusů došlo k poškození skla při přepravě
  • Drobné nedostatky řemeslného zpracování
  • Šuplík na popel působí odfláknutě a je z nekvalitního materiálu

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Ještě není zapojený.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Zatím nejsou připojené, vzhledově velmi dobré

Varianta červená
Registrovaný uživatel28. října 2021

Slušná cena,dobře topí...

Při prvním zatopení prasklo sklo a opakovaná reklamace poškození pravděpodobně dopravcem...

Registrovaný uživatel10. září 2021

Vše super,cena,vzhled,spotřeba,vyhřevnost.

Same klady

Registrovaný uživatel25. června 2021

Kamna jsem objednal na základě kladných hodnocení . Kamna jsou umístněna v dílně ,která má 32 m2 a obsah 80 m3. Kamna jsou kvalitní , rychle vyhřejí prostor dílny , dají se vložit delší kusi dřeva, mají ofuk skla topeniště a opravdu to funguje a v neposlední řadě malá spotřeba dřeva. To vše funguje za předpokladu správného dodržení roztopení a topení dle návodu obsluhy kamen. Také je výhoda výcebarevnost kamen. Opravdu to je magická pec ( kamna).Použil jsem asi 10 x , ale už se těším na zimu jak bude v dílně teploučko. A když si chci chvíli odpočinout , tak si sednu ke kamnum a koukám přes sklo do topeniště jak to tam krásně praská a přitom si naleji čaj který se mi ohřívá v konvici na kamnech.

Žádné zápory jsem nenašel a věřím že ani nenajdu.

Tyto kamna jsou opravdu perfektní, nejenom co se týče zpracování ale i ceny . V žádném hobbi markeu jsem taková kamna co se týče ceny a kvality nenašel a to jsem jich sjezdil dost a scháněl pomalu 2 měsíce .

Varianta modrá
Registrovaný uživatel29. května 2021

Trochu by htělo zlepšit šuplik na popel je to tak nako odflakly kazi to celkovy dojem popelnik z černého plechu a ne pozink jak na okap

jinač kamna hodnotim jako veice dobre rychle zatopeni a brzke teplo za mně OK

Registrovaný uživatel4. března 2021

Vznikající výhřevnost a hezký vzhled

Registrovaný uživatel14. února 2021

Cena, vzhled, účinnost, dostatečný popelník, dobré spalování, na nejnižší výkon vydrží se zásobou paliva přes noc

Drobné nedostatky řemeslného zpracování

Varianta červená
Registrovaný uživatel23. září 2020

Kamna nám přišla s rozbitým sklem.