Tvarovací krém používám léta. Jsem moc spokojená,nelepí,nemastí vlasy,krásně vytvarujete jakýkoliv účes.

Drží výborně tvar vlasů
Bylo napsané v popisu, že vlasy vytvaruje. Bohužel, není to pravda. Vlasy po nanesení okamžitě mastné jak vzhledově, tak na omak. Již se s vlasy nedá pracovat, až po umytí. Pasta udělá s vlasy hrozné věci, jsou těžké, bez lesku, mastné.
Vlasy po nanesení okamžitě mastné jak vzhledově, tak na omak. Již se s vlasy nedá pracovat, až po umytí. Pasta udělá s vlasy hrozné věci, jsou těžké, bez lesku, mastné. Nedoporučuji na delší vlasy, možná na hodně krátké.
- výborně tvaruje
- používám denně už několik let