zmekcovac vody pouzivam s gelem z mydlovych orechu. pouzivam na prani uz vic nez 15 let.

Změkčovač vody Tierra Verde podle recenzí výrazně zlepšuje kvalitu praní v tvrdé vodě, snižuje potřebné množství pracího prášku a zabraňuje vzniku flíčků. Uživatelé si chválí jeho funkčnost a dlouhodobou spokojenost. Jedinou nevýhodou je nutnost častějšího čištění zásobníku na prací prášek.
Bezvadně funguje
Nemohu úplně posoudit, ale k přidání k prášku je prádlo krásně čisté
Působí jak má
Máme zde velmi tvrdou vodu, mohu dávat méně prostředku na praní, zatím spokojenost
Mám tvrdou vodu a prádlo je po přimíchání do pracích prášků (gelů) zn. Yellow & Blue spolu s máchadlem krásně vyprané.
výborná cena i funkčnost
Myslím že prádlo s ním se lépe propere.
Používám ho do každého praní, máme velmi tvrdou vodu.
Vyperu lepe v tvrde vode,s mensim mnozstvim prasku
Netusila jsem...na pradle zustaval film, pradlo zaprane. Peru v praci sode s mydlem. Drive vse dobre,az ted zmena. Zjistila jsem,ze v novem byte je velmi tvrda voda. A po precteni clanku na econea...jsem nevahala a zkusila. Bajecne, pouzivam jeste machadlo a jsem.nadsena...pradlo ciste, vse jak ma byt.
Velké balení, které vydrží dlouho.
Funguje na 100 %. Už žádné malé sáčky :-).
Po vyndání z pračky je prádlo krásně hebké a měkké.
Flíčky od pracího gelu na oblečení způsobené praním v tvrdé vodě zmizely. Svůj účel splnil.
Používám jej už 5 roků. Jsem s ním spokojena. Máme hodně tvrdou vodu a pomocí tohoto přípravku je prádlo dobře vyprané.
Skvěle změkčí naší opravdu tvrdou vodu,
už bez něj nikdy neperu, stačí pak méně pracího gelu a prádlo se krásně vypere.
zlepšuje účinnost pracího prostředku a snižuje jeho potřebné množství, funguje
Vyzkoušela jsem praní se změkčovačem, protože máme tvrdou vodu. Opravdu se prádlo lépe vypralo a stačí malé množství prášku.
Najednou jsou v zásobníku na prací prášek tři lžíce prášku (dvě změkčovač, jedna prášek na praní) a stává se, že v zásobníku trochu prášku zůstává a je potřeba ho častěji vymývat.
Celkově jsem spokojená a budu prát nadále se změkčovačem.
Máme hodně tvrdou vodu, když vyperu jen v pracím prášku, je prádlo hrubé, se změkčovačem je to o poznání lepší.