Změkčovač vody Recenze Tierra Verde Yellow & Blue Testovací pásek na určení tvrdosti vody 1 ks

Recenze Tierra Verde Yellow & Blue Testovací pásek na určení tvrdosti vody 1 ks

Skvělý nástroj, kterým si otestujete tvrdost vody před použitím změkčovače vody pro určení potřebného množství. Pásek namočte do vody na cca 2 sekudy, vytáhněte a setřeste přebytečnou vodu. Stupeň tvrdosti vody se projeví počtem čtverečků, které po cca 1 minutě změní barvu ze zelené na růžovou. Pokud je výsledkem testu více než jeden růžový čtvereček, je vhodné při praní používat změkčovač…

Marcela23. května 2025

Rychle víte, jakou tvrdost má vaše voda.

Registrovaný uživatel1. března 2023

Proužkem jsem zjistila, že máme nejtvrdší vodu, tím pádem k prášku či gelu přidávám více změkčovadla.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Nevím ještě jsem nepoužila

Registrovaný uživatel21. září 2022

Myslela jsem, že ukáže hodnotu v číslech, ale zabarvují se tam jen čtverečky, takže poznáte jen rozsah.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Účel to splnilo.

Registrovaný uživatel28. března 2022

Produkt dělá to k čemu je určen. Pomocí proužku, který je obsahem balení, jsem realizovala ověření tvrdosti vody. Postup je dobře popsán na zadní straně obalu.

Výsledek měření nemusí být jednoznačný.

Vyvedl mne z míry výsledek, který byl 3,5 čtverečku, pokud to tak mohu popsat :-) Vzhledem k tomu, že se jednalo o podstatnou hraniční hodnotu, nevím, jistě, jak se zachovat při použití pracího prostředku. Což bylo důvodem ověření tvrdosti vody. Ale jde spíš o moji neschopnost se přizpůsobit situaci, než vadu produktu.

Registrovaný uživatel14. března 2022

výsledek byl viditelný velice rychle

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Jednoduché použití, po chvilce jsem viděla výsledek. Nyní jsem si jistá, jaké množství pracího prostředku a změkčovače vody je potřeba.

Registrovaný uživatel22. října 2021

Super věc na zjištění tvrdosti vody

Registrovaný uživatel1. října 2021

Rychla kontrola

Myslim, ze jsou zbytecne drahe

Registrovaný uživatel14. května 2021

Super, okamžitě zjištěna tvrdost vody.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

pomůže určit kolik je třeba změkčovače vody

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

prima, testovací pásek mi pomohl. Tušila jsem, že nemáme vodu měkkou, ale nevěděla jsem, jestli středně nebo hodně tvrdou. Teď se mi líp dávkuje prací prostředek na praní.

Registrovaný uživatel25. února 2021

Jednoduché použití, rychlá odpověď