Recenze Tierra Verde Voňavý domov sada pro tvoření s esenciálními oleji 7 ks

Recenze Tierra Verde Voňavý domov sada pro tvoření s esenciálními oleji 7 ks

Tohle je dárek pro všechny hračičky. Otevírá kreativní cestu do nitra přírody a provoní celý domov. Sedm esenciálních olejů v BIO kvalitě, s certifikací kvality EcoGarantie doprovází pomůcky pro výrobu rozmanitých kosmetických i úklidových prostředků. Při kuchtění vlastního mýdla, přírodního čističe nebo osvěžovače vzduchu můžete nakukovat do přiložených receptů, ale především je třeba…

m.p.ror7. července 2025

kvalitní zboží

stojí to za to

Registrovaný uživatel18. května 2023

úžasné vůně, mýdlo bez vůně ve skleněné nádobě, možnost připravit si domácí osvěžovače, čistící prostředky dle přiložených návodů

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Pěkná sada jak pro začátečníky tak pokročilé aromaterapeuty.

Mohlo by být více lahviček

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Krásné balení

Registrovaný uživatel17. října 2022

Super dárek pro každou ženu, která přešla na eko úklid. Vyrobila jsem dle brožury úklidový prostředek do kuchyně a jsem z něj nadšená.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Perfektní starter pack s nejoblíbenějšími vůněmi. Líbí se mi i malá brožurka se základními informacemi o aromaterapii a použití esenciálních olejů v domácnosti (výroba kosmetiky a drogerie).

Vybrala jsem především kvůli poměru cena–výkon. Kupovat oleje jednotlivě by mě vyšlo dráž, takhle mám navíc i lahvičku s mýdlem :)

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Nádherná dárková sada!

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Koupeno jako dárek, udělali to velkou radost a hned jsme vyzkoušeli a super

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

přírodní produkt, tvořivá sada