Recenze Tierra Verde Tablety do myčky

V Tierra Verde vyvinuli mimořádně šetrné tablety do myčky bez obsahu enzymů, fosfátů, fosfonátů, parfémů či barviv. Účinně odstraní zaschlé zbytky jídla i mastné skvrny, a přitom jsou v přírodě snadno odbouratelné. Hlavní aktivní složkou je uhličitan sodný (prací soda) a křemičitan sodný, které společně s inovativními tenzidy a perkarbonátem sodným vypulírují kuchyňské náčiní k dokonalosti.…

luon18. srpna 2026

Velmi dobře zvládají běžné mytí i silnější, nebo zapečené nečistoty. Jsou přírodní a neobsahují agresivní chemii, kterou u běžných tablet poté jíte. Prakticky nerozeznám výsledek od běžných konvenčních tablet.

Při tvrdé vodě doporučuji použít tablety s octem, nebo leštidlem, nevznikne bílý povlak. Velice silně zapečené nečistoty většinou neumyje napoprvé (neobsahuje agresivní chemii).

Plně přírodní produkt. Cenově velice dobrý poměr cena/kvalita/výkon/zdraví. Výhoda, že neobsahují agresivní chemii, která poté zůstává na nádobí a dostává se do těla.

michaela28. července 2026

Tablety do myčky bohužel zklamaly, po prvním pokusu jsem žádala o reklamaci produktu, ale bylo mi pouze vysvětleno že mám špatnou myčku.. vyzkoušela jsem už hodně tablet ale tyto jsou jediné co neumyly a nechaly na nádobí bílý povlak co jde velmi těžko smýt.

Nedoporučuji, vyhozené peníze do kanálu..

igor.hulej17. července 2026

Vyzkoušeno na první mytí a spokojenost.Umyté dobře

sedlackova.karla1. července 2026

Skvěle umyté nádobí

Malé, ale účinné

evavaclavek14. května 2026

Super myjí, bez folie. Já jsem opravdu ráda, že někdo tyhle účinné ekotablety, které nevadí domácí ČOV vyrábí!

fussp16. prosince 2025

Dobře fungující tablety do myčky, subjektivně mi přijde, že jsou účinnější než stejný prostředek v prášku.