Prádlo dobře vypere, možnost přidání esenciálního oleje dle vlastního výběru, ale i bez něj prádlo příjemně "čistě" voní

dobře pere i při 40°C, není ho potřeba moc, skvělé složení
nevoní, někomu by mohlo vadit
Kupuji opakovaně, naprosto mi vyhovuje.
Prádlo vypere, opravdu je bez vůně. Přecházím z komerčního pracího prášku a nevidím rozdíl. Mám lepší pocit vůči planetě a to za to stojí.
Už mnoho let používáme ekologické prací prostředky, ale časem vždy začala pračka trochu zapáchat, bez ohledu na to, jak často byla čištěná... Tento prášek nejen skvěle pere, navíc vyčistí i pračku a jako bonus máte čisté i svědomí s nákupem českého výrobku!!!
Krásně vypere
Dlouho vydrží
Je ekologický
Vhodný i pro alergiky
Jsem spokojená, nakoupím vždy velké balení a nemusím se pak dlouho o nic starat, vydrží dost dlouho. Dává se totiž jenom malé množství. A pere opravdu dobře, navíc je ekologický, takže za mě super.
Kupovala jsem v menším balení, ale jsem spokojená. Prádlo je čisté a nedráždí pokožku.
Pere dobře
Ekologický i balení, funguje skvěle
Nijak nevoní, nepoužívám na černé prádlo, když peru na 40 (občas se prášek nerozpusti)