Chytré hodinky Recenze TicWatch Pro 3 GPS Black

Recenze TicWatch Pro 3 GPS Black

Chtějte od svých hodinek víc. TicWatch Pro 3 GPS jsou první chytré hodinky s Wear OS by Google, které používají platformu Qualcomm Snapdragon Wear 4100. Užijte si delší výdrž na baterii a pokročilé sledování vašich zdravotního stavu díky novému senzoru SpO2 (pulzní oxymetr pro měření saturace krve kyslíkem). V porovnání s předešlými modely nabízí větší displej, větší baterii, tenčí tělo a…

marek hoffmann13. března 2025

Celkem spokojenost.

Po 2 a půl letech přestali fungovat. Co je na tom nejhorší, že tato značka se nedá opravovat, i když hodinky nejsou úplně laciné! V záruce vyměňují kus za kus.

Tomáš Augustin4. listopadu 2023

Design, funkce.

Sliby ohledně příchodu Wear OS 3, nedotažené podpůrné aplikace v telefonu, voděodolnost, občas nekomunikovaly s telefonem (žádné notifikace).

Vybíral jsem je kvůli vzhledu, GPS funkci, voděodolnosti a Wear OS 2 se slibem brzkého updatu na verzi 3. Té se však nedožily. Ani ne měsíc po skončení dvouleté záruky do nich v bazénu natekla voda a byly v pánu.

Vit13. září 2023

Všechny možné funkce. Příjemné na ruku.

Špatně se s nima platilo,Po záruce přestaly fungovat.

Byl jsem s nima spokojený, dokud fungovali.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Nic zatím krátce je mám

Registrovaný uživatel9. března 2022

Po několika pokusech se nepodařilo zaplatit mobilem placení funguje.

Nevím proč neplatím?

Registrovaný uživatel24. září 2021

Odladěný systém

Matej19. února 2021

Mají hromadu užitečných funkcí.

Jindra15. ledna 2021

vyměnitelné řemínky volba ciferníků

Hodinky jsou dobré na běžné používání. Mají hromadu funkcí, které mi pomáhají každý den.