Cítím se rano daleko lépe a mam i víc energie.

Vložky tianDe Energie bylin jsou podle recenzí velmi účinné při tlumení menstruačních bolestí a zajištění komfortu. Jejich vysoká savost a příjemná vůně bylin zajišťují dlouhotrvající svěžest. Někteří zákazníci však zmiňují vyšší cenu a občasné problémy s dostupností.
Cítím se rano daleko lépe a mam i víc energie.
Velká spokojenost, pro dceru i pro mě, moc pomáhají
Jiné už nepoužívám
Vůně, velikost, savost
jiné už ne
Menstruační bolesti jsou pryč. Opět vůni jsem si zamilovala a cítím se víc čistá, svěží a bez obav protočení.
Díky vložkám od tiande mi praskla cysta a cca po měsící používání jsem otěhotněla a to jsme se snažili rok. Mohu jen doporučit :)
Plně absorbují, příjemné, nedráždí.
Vyhovuje mi savost, pohodlí
Dokonalost, dokonalost, dokonalost! Jedna z nejlepších věcí, které jsem u TianDe koupila. JIŽ MNOHOKRÁT! Skvělá vložka na silnější dny a noc. Rozhodně jiné nechci a doporučuji všema 10. Vůně bylinek, dostatečná velikost, skvělá savost a efekt bylin, kdy se mi z utrpení na 8 dní stáhlo na pohodové 3 dny nevyměním ani za nic! Díky Tiande!
nejsou. Možná jen hůře lepí, ale je to tím, že používají lepidla z potravinářství a ne průmyslová lepidla
Skvělý produkt, kvalita Boží, účinkují skvěle
málokdy protečou a jsou dlouho svěží
dost vysoká cena a ne vždy jsou skladem
Z vložkami energie bylin noční jsem velmi ale velmi spokojená jsou to úplně jiný vložky než ty co se prodávají v drogerii
Je osvěžující a příjemná
Jsou sice speciální, ale více dražší. Což je škoda.
Bylinky zamezí bolesti břicha, komfort a hygiena
Z vložkami jsem velice spokojená
Tlumí bolest během menstruace a cítíte se svěží díky bylinkám přidaným ve vložkách, doporučuji , rozdíl poznáte už po prvním balení.
Doporučuji všem ženám i dívkám co mají problém během menstruace. Nemají konkurenci prostě skvělé.
Velké rozměry.
Vysoká slabost.
Bohužel někdy se zkrčí a stane se nehoda.
Vyšší cena.
Docela spokojenost.