Jednoduchá montáž a obsluha

Jednoduchá montáž a obsluha
Skvely a kvalitní výrobek, naprosto splňující očekávání.
Thule VeloSpace XT 938 jsem si vybral pro jeho pevnou konstrukci, robustně vypadá už na pohled při porovnání s nosiči jiných firem. Vlastním ještě asi šest let starý nosič na elektrokola jednoduší konstrukce, který i při menších nerovnostech se houpe zleva doprava. Sice to není nic dramatického,ale na klidu řidiče to nepřidá. Vloni o dovolené jsem viděl pána, který se vracel do autokempu a měl tento zmíněný nosič. Cesta byla dosti neupravená a s výmoly, nosič Thule XT 938 se ani nepohnul,dokonce to vypadalo,že je součástí karoserie. V ten moment jsem si řekl tak tohle je to co potřebuji já.
Nedostatků tento produkt moc nemá. Zmínil bych jen o něco těžší a o něco dražší než řada jiných firem. To je z nedostatků asi vše.
I když je o něco těžší a dražší, tak to za dobrý pocit za volantem stojí. Myslím že to je dobrá investice.
Snadná montáž, skvělé provedení
robustní
těžký
kola perfektně drží
Jednoduchá montáž kola a přitom 100% uchycení jak kola tak i celého nosiče k tažnému zařízení
Zápory to žádné nemá
Naprosto vyhovuje. Mám velké elektrokolo rám XXL2 a 29 palcové ráfky, váha s baterkou více než 27 kg. Tenhle nosič to zvládá. Jeví se mi stabilní. Sestavení i manipulace pro průměrně šikovného muže celkem snadné.
Kolem zámků jsou značky Otevřeno - Zavřeno velmi malé a špatně rozeznatelné.
Dopručuji i pro velká a těžká kola.
Nosič je perfektně provedený a montáž na závěsné zařízení je jednoduchá a bezpečná
Jiný nosič bych si nekoupil a jsem přesvědčený o tom, že mi bude dobře sloužit pro přepravu elektrokol.
Zatím využito jednou.Jednoduchá instalace a pohodlné přidělení elektrokol
Rychlá montáž. Kola dobře drží. Nosič je pevný.
Trochu dražší než ostatní.
Po prvním vyzkoušení a převozu kol jsem velice spokojen. Švédové zkrátka neudělali žádnou chybu.
Možná trochu hmotnost, ale zřejmě s jiného materiálu nosič být nemůže.
Jednoduchá instalace a funkčnost. Doporučuji všem.
Rychlá a lehká manipulace
Kolo drží jako přibité
Zámky funkční bez problému
Skladné
Netuším jak připevnit značku
elegantní a krásny design, kvalita, vhodné na elektrokola
Kvalita,bezpečnost.
Je těžší.
rychlé upevnění na kouly
zatim žádný problém.
zatím velmi dobrý dojem
Doposud jsem ho ještě nepoužil. Zeptejte se za dva měsíce.
Dokonalé zpracování a manipulace.
Mohu všem doporučit
Rychlá montáž na auto.
Díky velkému rozestupu lyžin je ideální na velké dh kola které se nemají šanci dotknout navzájem
Robustní konstrukce, jednoduchá montáž na vozidlo, propracované uchycení jednotlivých kol
Koupil jsem si už druhý držák na kola thule, první byl na obyč kola, ne elektro. Absolutní spokojenost.