Léto je obdobím, kdy se mnoho lidí věnuje cyklistice. Zatímco před pár lety většině lidí stačilo objíždět lokality nedaleko svého bydliště, dnes hledají lidé mnohem zajímavější zážitky. A ty jsou spojeny s poznáváním nových cyklostezek. A jak se na ně dostat? Samozřejmě vlastním autem, které je opatřeno nosičem kol. Jak ale vybrat ten správný?
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Thule VeloCompact 926
Snadná obsluha
váha nosiče
Nosič splnil očekávání
Po počátečních potížích vše ok
Kvalita a robustnost, jakou od Thule čekáte.
Plastové pásky k přitažení kol k nosiči a jejich utahovací mechanismus, se asi musí nejdřív trochu "ochodit". Po prvním použití jsem se s jedním pral snad dvacet minut, než se povedlo ho rozepnout a vysvobodit kolo. Perfektní start cyklistického výletu. Ale už se to lepší.
Perfektní nosič, splňuje očekávání. Je praktický.
Přišlo včas,přípravné nasazení v pořádku,to druhé již s otížemi,ale chce to zkušenosti. Naše 2 elektrokola,jedno obyč. a vysoká dobře odvezlo na prvomájové projížďky kolem Vranovské přehrady , ale prostorově složitější upevnění 1.vysokého el.kola na krátký "držák štangle". Musel být spíše zboku. Jinak spokojenost
Mate označení, bylo objednáno ve verzi 926/1 a nejsem si jist zda to odpovídá. Ještě jsem nepřišel na to kam a jak se nasazuje takový krychlový plast.kryt ;-)
Značkový nosič s velkou nosností za slušnou cenu
Plně vyhovuje
snadná manipulace
nemožnost individuální rozteče pro konkrétní kolo
Thule je spolehlivé a uživatelsky vstřícné.
Rychlá montáž
Bytelnost.
Spolehlivost.
Snadná manipulace.
Žádné neobjeveny.
Nevím, uvidím, jak půjde převést elektrokolo.
Snadná a rychlá montáž nosiče i kol na nosič
splňuje všechny předpoklady pro přepravu elektrokol.
Snadné upínání robutnějších rámů
Masivní provedení.
únosnost, sklopení možné, jednoduché nasazení. Užívám asi 1x za 14 dní
Kvalita zpracování, hmotnost, jednoduchost upínacích prvků, pevnost nosné části, možnost zúžení pro převoz v zavazadlovém prostoru auta.
Není určeno pro převoz koloběžek.
Spolehlivý, protože stabilní
Otevírání zadních dveří po sklopení nosiče s koly není možné u každého auta, s čímž jsem nepočítal.
Rýchla jednoduchá montáž a demontáž, Praktické, Uchytenie na tažné zariadenie.
Nic splňuje všetko čo má.
Ale ne kdo by to pak uklízel.
Snadné upínání. Odnímatelná horní ramena držáku rámu kol. Skladnost díky vysouvací platformě držáku kol. Srovnávam s Wjenzek Alfa, měl jsem ho 10 let.
Chybějící stavěcí ( oporný ) šroub náklonu nosiče kol. Srovnávám s Wjenzek Alfa, měl jsem ho 10 let.
Uživatelsky komfortnější, stojí za to si připlatit. Více za 10 let :-)
Skvělý doplněk na tažné zařízení auta pro fandy cyklistiky! Snadná montáž (dobré video na YouTube). Pro čtyřčlennou rodinu úžasná pomoc s převozem kol. Je konec listopadu, užijeme jej až příští sezónu, vyjíždíme téměř každý týden na kolech.
Nezapomeňte si pořídit na dopravce třetí SPZ na tento nosič - netiskněte si papírovou SPZ.:-) - degradujete tak nejen tento výrobek, ale hlavně zaplatíte zbytečně pokutu :-)
zatím o žádném nedostatku nevíme, máme jej krátkou dobu
Není čas kupovat levné napodobeniny