Nemůžu se s ním zžít. Varuji před nákupem bez vyzkoušení s konkrétním kolem. Už dva dny života ztraceny neúspěšnymi pokusy kolo přidělat.

velmi dobře promyšlený výrobek, velmi přijemné a rychlé upevnění kola
velká váha, kolečka by mohla být na obou stranách
Thule
Kompaktní, poctivý, složitelný výrobek.
Zatím nevyzkoušeno
Rychlé doručení
Snadná manipulace
jednoduchá instalace, zvládne i žena
Jednoduchost a funkčnost všech výrobků tehle firmy
Skladnost, jednoduché nasazení, dobré sklápění
Komplet plastové nosníky světel nepůsobí věrohodně a jistě vezmou za své při prvním doteku s překážkou. Konektor el.přípojky nesedí v připravené odkládací misce a snadno vypadává.
Věřil jsem v bytelnější konstrukci u tak značkového výrobce
Všechny
Kvalitni
Tezky a velky
Výborně se s ním manipuluje. Skladné do kufru.
V základu jsou pro široké pneumatiky 2,4" Elektro hors.kola velikosti rámu 20" a kola 29" krátké upínací řemínky. Pro menší dostačující pohodlně.
Velmi dobrý produkt.
skladnost - super
velmi dobrá přístupnost k zástrčce když se zasouvá ve složeném stavu nosiče
Trochu nízký třemen ke kterému se kotví vlastní tržáky kol. V podstatě nejde uchytit kolo za štangli
Hodilo by se trochu vylepšit uchycení 3 poznávací značky. Při použití dodaných příchytek je značka držena s vůlí a drnčí.
Lepší návod k použití pro seřizovací šroub, kterým se vymezuje vůle na kouli - vzhledme k tomu , že je to dost zásadní prvek bezpečnosti (bezpečné uchycení na kouli).
rychlá montáž,že je skládací
Kvalita zpracování, jednoduchá instalace na vozidlo, výhoda složení nosiče a uložení do tašky
Doporučuji, vyplatí se připlatit
je skladný, jednoduchá montáž, kvalita
zatím vyzkoušený 2x
Výborne, skladné, bez připomínek.
kvalitní provedení, skládací, což se hodí
Na produktu se mi líbí především skladnost a jednoduchá montáž na auto.
Značce Thule věřím i kvůli důsledné certifikaci produktu a splnění požadavků i nad rámec norem pro různé situace které můžou na cestě nastat.
Překvapilo mne jak špatně drží SPZ v držáku, budu ji muset přilepit.
Zamykání kol a samotný mechanismus také nehodnotím příliš dobře. Tady bych čekal více inovativní řešení. Celkem mi trvalo než se podařilo kolo zamknout.
Dále jsem si všiml že se celkem skřípou kabely v průběhu skládání. Na to budu muset dávat pozor. Čekal bych že budou kabely lépe vyvázané nebo na jiných místech.
Světla jsou na takových vcelku drobných stopkách, mám strach že je někdo ukopne nebo do něčeho nacouvám a budu mít po světle.
I přes pár nedostatků, které jsou především daní za složitelnost Thule nabízí oproti konkurenci výhodu v podobě složitelnosti. To byl pro mne hlavní argument pro pořízení. Pokud nepotřebujete kompaktní nosič kol vyberte jiný model.