Recenze Thule 984 chránič karbonového rámu kola

Recenze Thule 984 chránič karbonového rámu kola

Thule 984 Carbon Frame Protector je chránič pro karbonové rámy kol, použitelný v kombinaci s momentovým dotažením rámů kol u nosičů Thule 598, 931, 928, 929, případně s nosiči dovybavenými růžicemi Thule AcuTight 528. Tlak upevnění je rozprostřen na velkou plochu povrchu, aby se omezilo riziko poškození rámu. Vhodný pro všechny typy geometrie rámu s možností snadného nastavení tak, aby žádné díly…

dunca26. srpna 2025

Pevný, lehký, kvalitní zpracování, snadné použití. Pro rámy s kulatou trubkou určitě přínosné.

jardasacha4. října 2024

Nebezpečný výrobek

Tento značkový šmejd by mělo být zakázáno prodávat. Jeho zásluhou jsem málem přišel o kolo za 140 000 Kč + možná kolize na dálnici při jeho prvním použití. Gumové proužky po rámu kloužou a svěrka nosiče se snadno vysmekne, což byl můj případ. Jednalo se o originální nosič Thule. Hlavně ať mi nikdo neříká, že jsem měl možná svěrku špatně přitaženou.

Registrovaný uživatel28. července 2024

Protože jsem blbej kus izolace na trubku poslouží stejne.

muller.t31. ledna 2024

Kvalitní provedení.

Vysoká cena.

Registrovaný uživatel25. září 2023

Asi to nějak funguje.

Drahý na to, co to je.

Registrovaný uživatel12. června 2023

Řekl bych, že lépe funguje tvrdý kartón z krabice omotaný kolem trubky

Registrovaný uživatel30. května 2023

splňuje co má

Registrovaný uživatel2. září 2022

Praktický, jednoduchý a funkční

Předražený asi o 100% ale než to vymýšlet nějak podomácku..

Registrovaný uživatel20. července 2021

Vysoká cena za obyčejný kus gumy a plastu. Upínací gumička by mohla být delší - pouze pro případ, že potřebujete upnout širokou trubku enduro rámu apod.

Kvalitní a funkční (předražené) příslušenství. Šetřílek nahradí kouskem širší středně tvrdé gumy. Žádnou speciální funkci to nemá, ale pokud máte karbonové kolo za 130.000 bude vám cena asi ukradená…

Registrovaný uživatel19. července 2021

Jednoduché upevnění na rám. Používám ho již několik sezon a jsem s ním spokojen.

Registrovaný uživatel5. června 2021

Rychlá instalace, působí odolně.

Registrovaný uživatel5. května 2021

Dela to co ma