Příslušenství ke střešnímu nosiči Recenze Thule 572 MultiLift zvedák boxu

Recenze Thule 572 MultiLift zvedák boxu

Pomocí zvedáku Thule 572 MultiLift jednoduše a komfortně uskladníte střešní box, kajak, surfové prkno nebo jiné rozměrné předměty ke stropu garáže. Umožňuje nejrychlejší montáž a demontáž boxu včetně střešních nosičů. Díky navijáku lehce uzvedne váhu až 100 kg.

vita.kocourek13. května 2024

U mě vše OK. Hezké funkční řešení.

Nevím o ničem, snad s výjimkou ceny :-).

Registrovaný uživatel18. července 2023

Skvele vymysleny kladkovy mechanismus vcetne aretace. Aretacni mechanismus je to, cim se tento kladkovy system lisi od ostatnich a proc jsem si priplatil. Po vytazeni neni nutne lano jakkoliv zajistovat. Do 100kg je navinovaci mechanismus schopen zvedany predmet udrzet. Obecne system vytazeni ke stropu (pokud na to mate v garazi prostor) je bezkonkurencni a i box s delkou pres 2m vazici pres 20kg jeden clovek bez potizi a bez poskozeni/poskrabani boxu hrave uskladni.

Thule me sklamal svym alibismem v pripade uchyceni systemu ke stropu. I presto, ze kazdy muzem mit strop z jineho materialu a zpusoby uchyceni se mohou lisit, cekal jsem nejaky propracovany system rad, jake minimalni vruty pouzit. Spojovaci material k prichyceni ke stropu v tomto vyrobku naprosto chybi a Thule jen zminuje ze montaz musi provest specialista. Tohle jsem cekal od Thule vice promyslene.

Vsechny dily jsou kvalitni a konstrukce je promyslena. Chybi mi jen informace o uchyceni ke stropu vcetne nejakeho dimenzovani. Co je mi platne, ze navinovaci mechanismus zvladne az 100kg kdyz bude slabym clankem uchyceni ke stropu. Ale v zasade, pokud nebudu zvedat box plny nakladu, tech 25kg udrzi temer jakykoliv spojovaci material.

Registrovaný uživatel28. května 2021

Strašně flexibilni

Registrovaný uživatel9. prosince 2020

Snadná montáž a s funkčnosti spokojen