Recenze Thomson 43" QLED (43QG7C14)

Televizor Thomson 43" QLED (43QG7C14) je navržen tak, aby poskytl kvalitní zážitek při sledování filmů, sportovních přenosů nebo hraní her přímo v pohodlí domova. Jedním z hlavních atributů tohoto televizoru je jeho obrazová technologie QLED, která v kombinaci s podporou Dolby Vision nabízí výjimečnou kvalitu obrazu s živými a autentickými barvami. S úhlopříčkou 109 cm (43 palců) a rozlišením…

hennmartin23. března 2026

Skvělý obraz jako živý 4k je opravdu 4k, skvělé barvy, podsvícený ovladač, dobré menu jednoduché a intuitivní.

Občas trošku pomalejší reakce na požadavek třeba když přepnete z aplikace do menu ale nic co by mě nějak extra vadilo.

celkově dobrá televize, jsem spokojený a jsem rád že jsem jí pořídil je to plnohodnotný konkurent nejlepších a opěvovaných značek jako Samsung nebo LG,, Thomson jim dost šlape na paty a podle mě je i lepší, takže za ty peníze skvělá telka.

Registrovaný uživatel3. března 2026

poměr cena výkon, pěkný obraz, 120Hz, velký podsvícený ovladač

neumí napájet anténu, malinko nepraktické "info" o sledovaném pořadu

Koupeno za cca 7300 a za tu cenu je to hooodně muziky za málo penez.

vitjirik22. ledna 2026

Kvalita obrazu dobrá.

Zatím nevím proč se nám televizor jednou za večer sám vypne.

Celkem spokojen.

ludek.safranek13. ledna 2026

Google TV Normální televize

Ještě jsem intuitivně nenašel, jak seřadit kanály (ČT, Nová, Prima...) podle svého.

Nejsem fanatik na koukání seriálů, tohle je normální televize za rozumnou cenu. Kamarád mi doporučil 100 Hz TV, tak jsem ho poslechl, na TV se kouká dobře. Ovladač nemusí přesně směřovat na TV a funguje taky.