Perfektní toaleta už mám druhou můžu jenom doporučit dobré zpracování zatím žádné nedostatky

kvalita, mám již druhý a naprostá spokojenost
Je nejvyšší z přenosných wc,pohodlný,denně,než opravíme sociální zařízení
je pohodlný a použití na chatě .
Perfektní, má větší zásobníky než vestavné wc v karavanu. Velikost je přesně jak má být.
Produkt ma na prvý pohĺad hodne oslovil.
Je praktický a jednoduchý, veĺká spokojnosť
Rozhodol som sa správne
pomerne lahky na manipulaciu
pohodlny
aj ked nebol pribalený slovenský návod na použitie, dal sa spojazniť jednoducho
vybrala som si ho na zaklade ceny, dobreho popisu a vzhladu
bolo by fajn mat navod na pouzitie v slovenskom, pripadne ang. jazyku,ale podla obrazkov sa to dalo spojaznit,ano mohla som to aj vyhladat na nate,ale predsa len...
cena super, zatial vyrobok sluzi rukoväť na zaklapku vyzera nie moc pevne, tak dufam, že vydrzi. Inak super
výrobek splnil očekávání, vysoká úroveň zpracování, dobrá cena
doporučujeme
Výborná náhrada za klasické wc, já využila pro nemobilní seniory k lůžku.
Uvítala bych prodej příslušenství k wc v podobě opěrného zábradlí vhodné zejména pro seniory. WC se musí ukotvit, v domácím prostředí to nelze do podlahy bytu, proto je nutné si zajistit podkladní desku, která by také byla výhodou příslušenství.
WC je skvěla alternativa
Spolehlivý výrobek, jen se musí dávat pozor na vodní kámen a ošetřovat těsnění.
Podle ceny. Každý týden.
Jako doma :-)
Po měsíci používání žádné.
Starý letitý netěsnící komunistický model odešel. Nahradili jsme ho tímto báječným kouskem. Cítíme se tam jako na královském trůnu, je vysoký, skvěle splachuje, dobře těsní a hlavně je krásný :-)
výška, celkový design
Jednoduchost ovládání . Dobrá výška v dané cenové relaci top produkt.
Vydrží dlouho, bez zápachu, stabilní....
Spokojená velice
splňuje naše očekávání, používáme ho na zahradě
Vzhled, je pěkný na první pohled. Perfektní funkce. V létě ho používáme každý den, protože ho máme na chatě.
Cena, mohla by být menší.
Lehké ovládání klapky odpadu, výška toalety
Líbil se mi design. Používáme měsíc na zahradě. Spokojenost. Manipulace jednoduchá. Doporučila jsem sousedům.
Používáme krátce, takže nelze hodnotit nedostatky.
Jak už jsem psala, doporučila jsem sousedům, kteří si objednali také.