Recenze ThermoPro TP-49-W bílý

ThermoPro TP-49-W je digitální pokojový teploměr s měřením vlhkosti. Teploměr je vybaven profesionálními senzory a poskytuje nejpřesnější měření, ať už jde o vlhkost nebo teplotu v interiéru. Díky své nízké energetické náročnosti vydrží teploměr fungovat na jednu AAA baterii 18–24 měsíců.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

ThermoPro TP-49-W je podle recenzí spolehlivý a přesný teploměr s vlhkoměrem, který vyniká čitelným displejem, malými rozměry a více způsoby umístění. Uživatelé oceňují jeho funkčnost a přesnost měření, což z něj činí vhodnou volbu pro běžné použití.

• Dobře čitelný displej
  • Malé rozměry a nenápadný design
  • Přesné měření teploty
  • Měří i vlhkost vzduchu
  • Více možností instalace
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Discus11. května 2026

Malý přehledný čitelný display cena přesná teplota RV relativní vlhkost asi OK

RV relativní vlhkost nemám jak ověřit, ale... Tyto měřáčky jsem koupil 3 a RV ukazují stejně. Zvlhčovač, který má vlastní měření, ukazuje téměř stejný údaj (měřeno v době bez generování vlhkosti a po ustálení RV) U jiné met.stanice, co mám už dřív, je údaj RV také blízko.

miloslavkroutil4. dubna 2026

Splňuje požadované .

Spolehlivě měří teplotu i vlhkost vzduchu v místnosti.

JZ7. března 2026

Měří i vlhkost pod 20 procent.

ivanamartinovska29. ledna 2026

Dobře čitelný displej. Tři možnosti instalace - na stěnu, magnet a stabilní postavení.

Výrobek za nízkou cenu, který plní to co má. Spokojenost.

jstarek126. ledna 2026

Přesné měření teploty, okamžité měření vlhkosti s vyhovující přesností. Různé způsoby umístění a montáže

kveta-tyr28. října 2025

Je nenápadný, snadno se umísťuje, ale hlavně je na dálku čitelný. Dala jsem si ho do všech místností a podle údajů přivírám topení nebo při zvýšené vlhkosti, větrám.

S teploměrem jsem maximálně spokojená. Výrobek doporučuji.

Registrovaný uživatel7. prosince 2024

Malý, dělá co potřebuji.

Pe Go Ceskytesin7. prosince 2024

dobrá cena ještě je funkční

Registrovaný uživatel26. února 2023

jednoduchý, malý, jasný

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

-mám ho krátce ale zdá se mi velmi dobrý -dobrá velikost a čitelnost displeje.

-jeho přesnost ale nemohu posoudit porovnáním s na př. s dalším stejným teploměrem.