Recenze Thermal Trend KE 45 x 96

Elektrický radiátor o rozměru 450 x 960. Radiátor je rovný, v bílé barvě, naplněný nemrznoucí směsí do -5°C, opatřený elektrickou topnou tyčí 300W s kabelem a vidlicí do zásuvky. Radiátor není vybaven termostatem prostorové teploty.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Thermal Trend KE 45 x 96 je podle recenzí spolehlivý radiátor s pěkným designem a dobrým poměrem cena/kvalita. Většina uživatelů je spokojena s jeho funkcí, ale někteří upozorňují na nedostatečný výkon pro vytápění malých prostor. Doporučuje se ověřit výkonové parametry před nákupem.

• Pěkný vzhled
  • Funguje spolehlivě
  • Snadná instalace
  • Dobrý poměr cena a kvalita
  • Přesné rozměry
  • Chybí termostat
  • Nedostatečný výkon pro vytápění malých prostor

blanka.hromadkova20. května 2026

je to jen sušení ručníků a sehnat k tomu přímotop.

Kupovala jsem jako oteplení do malé koupelny, v paneláku a vybrala jsem si tento typ 300 Kw, protože u něj byla značka Top jako nejprodávanější. Ale vybrala jsem špatně, přestože jsem se radila i po telefonu s výrobcem. Koupelnu, ani malou to nevytopí, mělo být napsáno sušák na ručníky a myslím, že to později opravili v nabídce. Vybrala bych tedy ten 400 Kw a širší o deset centimetrů.

geltik26. prosince 2025

Jen super

zde.beruska6. března 2025

Cena, kvalita, rozměry

al.eliasova23. listopadu 2024

Uvedený výrobek funguje a jsem s ním velice spokojena.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Slouží k čemu byl vyroben.

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Pěkný vzhled, funguje jak má