Karimatka Recenze Therm-A-Rest Z Lite Sol Regular

Recenze Therm-A-Rest Z Lite Sol Regular

Therm-A-Rest karimatky jsou spolehlivé a vysoce kvalitní. Jsou léty prověřené, kde kvalita a komfort jsou na prvním místě. Tato řada karimatek je určená pro třísezónnní použití. Tato praktická odolná karimatka Z Lite s hliníkovým zátěrem má zvýšenou tepelnou izolaci a je vhodná pro horolezectví, pobyt v poušti a běžné použití.

Registrovaný uživatel2. září 2024

- snadno zbalitelná lehká karimatka od firmy v oboru - cena

Registrovaný uživatel31. srpna 2024

Velice pohodlná, hezká a skutečně funguje. V noci (léto) mi není zima od země.

Jsem s výběrem karimatky naprosto spokojená.

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

Lehká, izoluje, na karimatku se na ní spí celkem dobře, i cenově v pohodě.

vasekspika9. června 2024

Lehká, rychle sbalitelná, pohodlná

Stojí za ty prachy. Svalíš se kdy chceš, kde chceš, na co chceš.

zandajakub0022. února 2024

Lehkost, dobrý tepelný odpor, možnost rozložit kdekoliv a nestrachovat se zda to někde píchnu.

Problém je se skladováním, obzvlášť s odbaveným zavazadlem. Řešení: rozložit na půl, nacpat na záda a utáhnout popruhama a obtáhnout strečkou pro jistotu.

Skvělé řešení pokud rádi spíte na diviko a nechcete se strachovat že si zničíte nafukovačku. Samozřejmě není tak komfortní, sám jsem měl strach že se na ni nevyspím, ale po 2 dnech jsem si zvykl a leželo se mi na ni opravdu dobře. Zároveň to že si ji můžete rozložit během pár vteřin po cestě a sednout si, je taktéž obrovská výhoda.

Registrovaný uživatel4. září 2023

lehká, skladná, variabilní lepší tepelný komfort než dosavadní karimatka

produkt splnil veškerá očekávání, jsem nadmíru spokojen

Registrovaný uživatel23. února 2023

Na základě mnohých doporučení od zkušených horalů a trempů - došla k výběru téhle skládačky a je SUPER! Širší verze by byla asi ještě komfortnější, ale zase těžší a všude bych se s ní na krosně "pletla".:-) Díky. Zuzana

Registrovaný uživatel26. října 2022

lehká

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Lehká, skladná, výborně se na ní spí.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Výborná karimatka, postupně jsme nakoupili pro celou rodinu.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Lehká, měkká, celkově se jeví velmi dobře

Trochu škoda že nemá nějaký obal

Registrovaný uživatel18. října 2021

its better than anything, definetaly, you do feel a little improvment on the ground temperature, so it's just great on that matter

to bulky, takes a lot of space

if you don't have a more packable option, or you are on a budget, or also if you want to boost your sleeping protection under another sleeping pad, definetaly this is the option to take with you

Registrovaný uživatel24. června 2021

Lehká.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

snadno sbalitelná, při balení zůstává špinavá pouze jedna strana, pohodlná

pouze jedna délka, nemožnost výběru různých velikostí

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

dobře izoluje, poměrně měkká a lehká

nutnost nošení na vnějšku batohu, obávám se, že po delším používání se na místech kontaktu s popruhy rozedere

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

pohodlna, rychlo sa da zlozit, skladna

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Dá se na ni pohodlně spát i v teplotách kolem 0°C, při nižších jsem zatím nezkoušel. Velmi dobrá karimatka. Super je, že je špinavá pouze z jedné strany i po sbalení.

Doporučuji. Na fotkách lidí, kteří chodí na tracky, ji má spousta z nich. Teď vím proč.

Registrovaný uživatel9. prosince 2020

Alu vrstva je něco na čem rozhodně chcete spát. Možnost přeložit a zmenšit a využít karimatku třeba jen na sezení, je skvělá věc. Oproti samonafukovačce sice musí být vně batohu, ale při ležení na kamenech se o ní rozhodně nemusíte bát. Díky již zmíněné alu vrstvě rozhodně nemá horší izolaci než samonafukovací karimatka (mám také od Thermarest).

V těch důlcích se sráží vlhkost, která se uvolňuje ze spáče. Proto doporučuji větrat nejen spacák, jak je zvykem, ale i karimatku. Nicméně to nepovažuji za velký zápor. Oproti samonafukovačce není tak skladná, musí být vždycky vně batohu.

Využívám již víc jak 2 roky a jinou nechci. Už je na ní vidět, že je používaná, nicméně drží a určitě ještě pár let bude.

Registrovaný uživatel8. září 2019

Trochu jsem se bála, jestli se nebude skládat v hamace, ale je to paráda, neklouže jako samonafukovačky. :)