Karimatka Recenze Therm-A-Rest Trail Pro Regular

Recenze Therm-A-Rest Trail Pro Regular

Samonafukovací karimatka Trail Pro je pohodlná, snadno se používá a nyní je ještě lehčí. Do karimatky byly přidány posilovače vzduchu, které i díky ultralehké pěně, z níž je vyrobena, ušetřily cenné gramy, avšak bez ztráty možnosti celoročního použití. Diagonální výřezy uvnitř karimatky poskytují lepší proudění tepla na rozdíl od kolmého děrování. I přes nízkou hmotnost a kompaktní rozměry…

nefritova15. dubna 2024

vysoká, měkká, pohodlná, lehká, skladná

nedofoukne se sama, je třeba ji pomoci ústy

Registrovaný uživatel26. června 2023

Ultra lehka. Neuveritelny komfort. Skvela cena. Lehke napusteni a vypusteni.

Registrovaný uživatel7. června 2023

zatím všechno OK, testování přijde až v zimním období

Je větší, ale jedná se o 4 sezónní karimatku tak snad splní funkci v zimním období

Registrovaný uživatel14. července 2021

- skladná - úžasně pohodlná (spí na ní moje žena a ještě mi ji neomlátila o hlavu) - ta větší tloušťka je opravdu znát

- je dražší

Velmi pohodlná karimatka jak do kempu, tak i pro cestování nalehko (tedy jen s batohem). Zatím jsme ji využili jen v kempu a přišla mi akorát měkká a velice pohodlná. A překvapila mě její velikost po sbalení, sám mám thermarest lite (tak nějak, kupoval jsem před hodně lety) je 3x tenčí, ale po sbalení je skoro stejně velká jako tato.

Registrovaný uživatel19. května 2020

kvalita, nízka hmotnost ,skladnost, rychlá manipulace při použití a doživotní záruka.