Karimatka Recenze Therm-a-Rest Trail Pro Regular Wide

Recenze Therm-a-Rest Trail Pro Regular Wide

Karimatky jsou spolehlivé a vysoce kvalitní, které jsou léty prověřené, kde kvalita a komfort jsou na prvním místě. Karimatky se vyrábějí v Irsku a USA a tím je i zaručena kontrola výroby a kvality po celou dobu výrobního procesu. Karimatky řady „Backpacking a Touring“ jsou univerzální, určené hlavně pro turistiku a kempování. Karimatky nabízejí vyvážené spojení mezi pohodlím, teplem a váhou.

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

vyzkoušeno a zatím super.Nafukuje se sice malinko pomaleji, ale to vůbec nevadí. Spaní na ní super

maximální spokojenost. Splnila naše představy.

Registrovaný uživatel5. července 2021

lehká, skladná, velmi teplá, snadná manipulace

klouže víc než jen málo

Doporučuji, ale stanujte na rovině. I malý sklon stačí ke klouzání.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Splnila očekávání, spaní venku je díky ní naprosto pohodlná záležitost bez polámaného a promrzlého těla. Jsem ráda, že sem si zvolila širší variantu, užší už by mi nestačila. Mohla by být lehčí, ale na moje chození to stačí.

Bez ní si to spaní v přírodě už neumím představit.

Registrovaný uživatel22. února 2020

Velmi dobrá izolace, odspodu je krásné teplo. Na svou tloušťku je lehká. Je pohodlná a prostorná. Dobře kryje nerovnosti. Obal je dostatečně velký.

Snad jen ta barva, ale o ní jsem věděla.

Při nízkých teplotách mi místo dřívějších 2 karimatek (3,5 cm + obyčejné pěnovky) bude stačit jedna :-). Zkoušeno při 1 st. s igelitem a folií pod karimatkou .