Recenze Therm-A-Rest Trail Lite Regular

Samonafukovací karimatka Trail Lite představuje nejlepší volbu pro trekking a další aktivity, kde kromě pohodlí a dobré izolace oceníte především minimální hmotnost. Přesto v její konstrukci není dbáno pouze na váhu a rozhodně nejsou opomenuty další důležité faktory, které by měla správná nafukovačka mít – odolnost proti protržení, tepelná izolace, pohodlí nebo sbalitelnost.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Therm-A-Rest Trail Lite Regular je karimatka, která vyniká svou lehkostí, skladností a dobrou izolací i v chladném počasí. Uživatelé oceňují její pohodlí a snadnou manipulaci, i když někteří zmiňují, že by mohla být delší. V porovnání s jinými modely nabízí dobrý poměr vlastností a ceny.

• Dobrá izolace i v chladném počasí
  • Pohodlná při spaní
  • Lehká a skladná
  • Snadné nafukování a vyfukování
  • Dobrý poměr vlastností a ceny
  • Pro některé uživatele by mohla být delší
  • Nižší tloušťka oproti jiným modelům

martinastejskalova24. ledna 2026

Snadnost a jednoduchost manipulace - nafukování/vyfukování. Tvrdost

Registrovaný uživatel13. září 2024

Je prostě super

Registrovaný uživatel16. července 2021

Lehká, pohodlná a super ventil. Přítel ji má už rok, je moc spokojený. Tak doufám, že budu taky :)

Registrovaný uživatel30. června 2021

na to, jak je tenká, tak opravdu pohodlná, lehká a bez problému nafukovatelná a sbalitelná. Zatím jsem využila pouze 1x při spaní venku pod širákem, takže teplotní komfort ve větším chladu zatím nemůžu hodnotit.

mohla by být delší, na mojí výšku 161 cm tak tak :-)

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Pohodlna

Registrovaný uživatel13. ledna 2020

Vzhledem k izolační vrstvě (tloušce) v nafouknutém stavu je lehká a dobře skladná. Pohodlná a dobře izoluje - vyzkoušeno při stanování na sněhu na Silvestra v Beskydech.

Zatím jsem neobjevil.

Po zkoušení různých typů a značek jsem se vrátil k osvědčené značce Therm-A-Rest. A konkrétně tento typ mi připadá jako velmi dobrý v porovnání vlastností a ceny.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2019

Skladná a lehká.

Byl jsem zvyklý na Trail Pro, která je přeci jen o kousek tlustší a lepší.