Oční kapky Recenze Théa Thealoz Duo oph.gtt. 10 ml

Recenze Théa Thealoz Duo oph.gtt. 10 ml

Thealoz Duo je sterilní, hypotonický a pH neutrální vodný roztok určený k použití do očí nebo na kontaktní čočky. Chrání, hydratuje a lubrikuje povrch oka při léčbě syndromu suchého oka. Lze ho použít při nepříjemném pocitu podráždění, pálení či píchání oka.

svitla.k2. prosince 2025

Tyto kapky používám již léta a jsou nejlepší na českém trhu

Registrovaný uživatel30. listopadu 2025

Po operaci šedého zákalu a doporučení očního lékaře řeší problém suchého oka velmi dobře.Nemam žádné problémy.

Občas kapky spadnou trochu jinam než je namířeno kapátko.Nic závažného.Hlavn

Hlavní že fungují a pomáhají jak mi doporučili a je napsáno.

josef.sedlar28. listopadu 2025

vyšší cena

prosím slevnit

jitka.hajduova25. listopadu 2025

Funguje tak jak ma

Registrovaný uživatel21. listopadu 2025

Źádné vedlejší účinky, tlumí podráždění oka .

Libor16. listopadu 2025

Rychlí nástup účinku a dlouhodobost účinku.

kastil.f12. listopadu 2025

brzy na hodnocení, doporučené lékaři

pivonkova7. listopadu 2025

po operaci šedého zákalu je nezbytné kapky používat

vyšší cena, pojišťovna nepřispívá

Ocelot30. října 2025

Rychly prijemny obchod

Lada H.30. října 2025

Používám dlouhodobě (více než 1/2 roku) každý den minimálně 2x denně. Zezačátku protože mi praskaly žilky v očích a měla jsem nepříjemné pocity v očích. Vše zřejmě souvisí s každodenní prací u počítače, proto kapky na doporučení lékaře používám dlouhodobě. Přinášejí úlevu. Lékař mi je doporučil, protože v těchto kapkách je kombinace léčivých látek, které jsou jinak v různých kapkách, kdy bych musela kombinovat několik jiných kapek najednou. U jiných kapek jsem nepociťovala tak příznivé účinky a ještě nedělají tyto kapky žádné bílé stopy kolem očí, jako jsem u některých jiných kapek měla.

cetlovi28. října 2025

Vyšší cena

Uhlir Miroslav6. října 2025

Vyborne pouziti, zejmena na noc.

Vyssi cena oproti Thealoz duo v kapkach, protoze prepocteno na frekvenci pouziti jsou na tom Thealoz duo v kapkach lepe, vydrzi delsi dobu. Ale tato lekarna ma vzdy nejnizsi ceny oproti konkurenci, takze se urcite vyplati.

Provedeni v gelu pouzivam na noc. Udrzi v pohode oko vlhke do rannich hodin. Potom behem dne pouzivam Thealoz duo v kapkach.

kunderova.anna25. září 2025

Na základě oční lékařky musím každé dvě hodiny aplikovat kapky a je rozdíl Vaše cena a cenu místní lékárny Dr. Max za 435,- Kč. Jsem důchodce a bohužel všude v každém obchodě jsou jen obrovské ceny, vč. energií a nám např. letos přidali 50,- Kč na důchodu. Takže hledáme všechna východiska, abychom toto přežili.

Po stránce cen je smutná doba také pro důchodce, máme jen "výhodu", že to pro nás dříve skončí než pro mladé.

hoskova.ma28. srpna 2025

Jediné oční kapky, se kterými jsem maximálně spokojená. Používám dlouhodobě, dobře zvlhčující oči, dobře se aplikují, nepálí a nemají žádné nepříjemné vedlejší účinky. Doporučuji vyzkoušet.

Žádné jsem nezaznamenala.

Stručně řečeno : kapky doporučuji

Registrovaný uživatel25. srpna 2025

Používám pravidelně, již několik roků.

Registrovaný uživatel16. srpna 2025

Max.spokojenost,rychlý efekt

stanislav25. července 2025

Zklidňuje oči po operaci

ezmy7. června 2025

Tyhle kapky mi doporučila moje oční lékařka. Zklidňují oči, doplňují slzy. Vyhovují mi.

kysela501. června 2025

doporučeno ocarkou