Recenze TGlass tvrzené sklo pro Samsung Galaxy A32 5G

Recenze TGlass tvrzené sklo pro Samsung Galaxy A32 5G

Temperované tvrzené sklo TGlass pro Samsung Galaxy A32 5G zajistí vašemu smartphonu efektivní ochranu, vynikající čistotu obrazu a zamaskuje škrábance na displeji. Díky oleofobnímu potahu se nemusíte bát otisků prstů a ulpívání mastnot. Poskytuje výbornou ochranu displeje telefonu tloušťka menší než 0,3 mm tvrdost 9H snadná instalace vynikající čistota obrazu maskuje škrábance na displeji…

svechotalibor25. května 2025

Malý rozměr.

stratil29. listopadu 2023

je to levné...

Koupil jsem si rovnou 2 skla. Po nalepení prvního jsem na displeji objevil nějaké tmavé tečky. Myslel jsem, že je to špína a tak sklo sundal a ejhle, ve skle byly nějaké vady. Rozbalil jsem druhé sklo a taky tam něco bylo, ale už to nebylo tak hrozné. První sklo je v koši, nemám čas to reklamovat. Druhé na mobilu. Znovu si to nekoupím.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Jelikož mě mobil každou chvíli padá, tak bezva věc, hlavně firma Pouzdramobil super,rychlé doručení, bezva komunikace, obj u nich už docela dlouho a budu dál.

Bezva nákup,doporučuji

Registrovaný uživatel14. července 2022

Sklo je super

Sklo už mám druhý a bohužel se po týdnu odlišuje,musím koupit dražší.

Registrovaný uživatel8. června 2021

Super..Naprostá spokojenost