Budík Recenze TFA Icon 60.2543.05

Recenze TFA Icon 60.2543.05

Budík Icon od TFA zobrazuje čas pomocí velkých světelných číslic, které jsou díky dvěma úrovním podsvícení skvěle čitelné ve dne i v noci. Podsvícení lze i úplně vypnout. Aktuální čas je automaticky přijímán pomocí DCF rádiového signálu a každý den je aktualizován. Čas je zobrazován na bezrámečkovém displeji, který volně přechází do stojánku.

zd.koucky16. listopadu 2024

dobrý výrobek vše OK

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Velmi hezký vzhled, automaticky nastaví letní, nebo středoevropský čas, čísla jsou dostatečně velká a mají dvě intenzity svícení. V noci neoslňují, případně se dají vypnout bezdotykovým senzorem. Hodiny využíváme nepřetržitě, budík jsme zatím nepoužily.

Prozatím jsme nezjistili.

Registrovaný uživatel10. února 2022

Velké číslice. Příjemné celkové rozměry (žádná zbytečná velká cihla). Velmi pěkný tvar tělesa.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Spolehlivý produkt

Registrovaný uživatel31. října 2021

Hezký, praktický

Nefunguje rádiová regulace hodin

Registrovaný uživatel11. září 2021

velké a dobře čitelné číslice

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Dálkově rádiově řízený budík. Velký displej s možností měnit intenzitu zobrazení a to včetně vypnutí. Napájení na 240 V se záložní baterií. Pěkný vzhled.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Dobrá cena, všechny výhody radiových hodin, možnost zhasnout displej.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

velká červeně svítící čísla mě červená čísla vyhovují, v noci neoslňují při výpadku elektřiny se budík sám nastaví díky DCF (řízený rádiem) pro mě hezký design napájení adaptérem na 230V, nebo 2x baterie AAA

Budík má velká červená čísla, ty mi vyhovují, v noci neoslňují, navíc se dá nastavit jejich intenzita. Rovněž se mi líbí celkový design. Největší výhodou je funkce DCF (čas řízený pomocí radiového signálu), takže budík si sám nastaví čas, a každý den si ho kontroluje. Napájení je možné jednak přibaleným napájecím adaptérem na 230V, nebo pomocí 2x baterie AAA.