Budík Recenze TFA Ellypse 60.2551.01 černý

Recenze TFA Ellypse 60.2551.01 černý

Moderní a stylový rádiem řízený budík s možností snadného nastavení jasu a hlasitosti pomocí otočných koleček. Vysoký kontrast a velké LED číslice zajišťují skvělou čitelnost budíku ze všech úhlů. Budík má také možnost nabíjení mobilních přístrojů přes USB port. Rozměry budíku jsou 136 x 85 x 55 mm.

Jan Poluda22. ledna 2024

Regulace jasu,stále přesný čas

Jindřich K8. ledna 2024

Skvělý budík. Konečně nějaký výrobek který protivně nesvítí přes celou ložnici ( jako zpravidla většina s bílými číslicemi ) a navíc si lze nastavit svítivost dle svého gusta, "potenciometrem" . Regulace funguje skvěle.

Oproti jiným hodinám, či budíkům signálem řízeným trvá u tohoto dost dlouho, než se chytne. Některé naskočí skoro hned, tento málem za půl dne. Až jsem mu pohrozil, že ho vrátím, tak si před půlnocí dal říci.

Dobrý výrobek plní moje očekávání. Za tmy skvěle čitelné číslice, seřizování času automaticky. a hlavně v noci mrknu a vím která bije a nebudí mě přílišným světlem.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2023

Plynulá regulace jasu displeje od 0 % do 100 % a jeho vysoký jas na max Vysoká citlivost přijímače DCF Jednoduché nastavení funkcí Možnost i ručního spuštění vyhledání signálu DCF

nenašel

Povedený výrobek

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

Síťové napájení, svítící display a hodiny řízené rádiem.

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Regulace osvetleni

Prave ta regulace nefunguje spolehlive. Pri prepnuti na vyssi intenzizu svitivosti, kterou chcete plynule gerulovat zjistite, ze obcas displej vubec nesviti.

Plynula regulace dobry napad, ale spatne funguje. Koupil jsem dva budiky a delaji to oba.