Hodiny Recenze TFA 60.3550.02

Recenze TFA 60.3550.02

Nástěnné hodiny v elegantním provedení jsou řízené DCF signálem. Kryt hodin je vyroben ze skla. Ciferník je velmi dobrá čitelný a hodiny jsou tak ideální jak do domácnosti či kanceláře, tak také například do čekárny nebo vstupní haly. Hodiny jsou napájeny baterií AA.

mir.kre10112. září 2025

Ihned se nastavil správný čas

Spolehlivý výrobek

pavlak5516. července 2025

Řízené signálem

charvatub22. června 2025

Dosti velké, čitelné

Kupova jsem hodiny pro otce, tam nefungoval signál DCF, tak jsem hodiny vrátil.

eva.kakosova4. května 2025

Přibaleny návod obsahuje málo informaci. Hodiny nechytají radiový signál (několik míst vyzkoušeno nezávisle) na sobě a když chytnou, nenastaví se správně nebo se zaseknou.

petr10. dubna 2025

odpovídá tomu, co jsem požadoval, funguje jak má, zatím běží krátce, takže nemůžu hodnotit "výdrž " na baterii ani poruchovost. Signál chytly hned. Design přesně odpovídá obrázku.

bianco.accont1. prosince 2024

Dobře vypadají na stěně. Jsou přesné.

Nic nelze vytknout.

fredymercury16130. listopadu 2024

Produkty od TFA používám dlouhodobě,jsem s nimi zpokojen.

Varianta černé
Registrovaný uživatel15. září 2024

hodiny o které se nemusíte starat a jdou vždy přesně

Varianta černé
Registrovaný uživatel15. června 2024

- Řizení rádiovým signálem, není třeba dostavovat. - Dobře čitelné v širokém úhlu - Čisté tvary

Hodiny ve skutečnosti působí masivnějším dojmem než na fotkách. Hloubka 4-5cm na papíře nevypadá nijak masivně, ale zejména v menším prostoru naší kuchyně bych dal přednost “poloviční” hloubce cca 2-3cm do prostoru.

Hodiny plní svojí funkci - jdou přesně, dobře čitelné a splňují naše kritéria pro estetiku.