Recenze TFA 35.1140.01 Spring Breeze

Bezdrátová meteostanice TFA 35.1140.01 Spring Breeze je vhodná zejména pro ty, kteří hledají kompromis mezi domácí a hobby kategorií - Spring Breeze totiž měří kromě základních hodnot (teplota, vlhkost a tlak vzduchu) také rychlost větru. Díky tomu je schopná spočítat např. také venkovní pocitovou teplotu a hodnotu Wind chill. Ta souvisí s tím, že naši pocitovou teplotu výrazně snižuje vítr.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Meteostanice TFA 35.1140.01 Spring Breeze nabízí přesné měření teploty, tlaku a síly větru s přehledným displejem. Uživatelé oceňují jednoduché ovládání a dobrý poměr cena/výkon, i když někteří zmiňují horší čitelnost displeje z úhlů a nutnost dokoupit baterie. Pro ty, kdo hledají základní meteorologickou stanici s důrazem na měření větru, je tento model vhodnou volbou.

• Přehledný a barevný displej s velkými číslicemi
  • Měření síly větru jako hlavní funkce
  • Přesné měření teploty a tlaku
  • Jednoduché ovládání a uživatelská přívětivost
  • Dobrý poměr cena a kvalita
  • Špatná čitelnost displeje z větších pozorovacích úhlů
  • Složitější zjišťování maximální a minimální teploty
  • Displej nelze trvale zapnout při provozu na baterie
  • Nutnost dokoupit baterie pro venkovní stanici
  • Chybí český návod k obsluze

libuseslezakova6025. prosince 2025

Hodnotím kladně.

Škoda,že návod k obsluze není v českém jazyce.

Registrovaný uživatel30. května 2024

Přehledný displej, jednoduché ovládání, uživatelský přívětivá.

Hobby stanice, dobrý poměr cena/výkon.

Martin Infeld25. března 2024

cena a kvalita

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Jak už jsem někde četl, špatná citelnost displeje, resp. špatné pozorovací úhly. Nedá se trvale zapnout displej při provozu na baterku Displej je trochu větší..

I když tady píšu jen zápory, tak zatím vládne spokojenost. Dělá co má.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

velice špatný eshop

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Meteorologická stanice vyniká pěkně barevným a přehledným displejem se spoustou údajů. Výborná funkce je rovněž měření síly větru. Měření probíhá přesně, nezjistil jsem rozdíly proti jiným teploměrům. Přenos dat probíhá velmi spolehlivě na vzdálenost cca 35 m do zahrady, stanice je v domě. Domácí část stanice je možno provozovat s přiloženým adaptérem nebo na baterie. U ab-com.cz jsem stanici koupil za cca 1775,- Kč, což byla nenižší cena na trhu, dodání proběhlo bezproblémově do 3 dnů Českou poštou.

Hůře čitelný displej z větších pozorovacích úhlů. Nebyl dodán český návod, ale v podstatě ani není potřeba, protože ovládání je poměrně intuitivní. Do venkovní stanice je potřeba dokoupit 2 baterie typu C (malé monočlánky), které nejsou součástí výrobku.

Velmi dobrý a kvalitní výrobek s pěkně barevným a přehledným displejem a přesným měřením.

Registrovaný uživatel26. února 2021

Protože je u nás větrno,chtěl jsem vědět jak moc fouká a tato stanice je jediná,která měří kromě teploty a tlaku jen vítr. Ostatní stanice i srážky a pod. což mě nezajímá.Je to prostě přesně to o co jsem usiloval a dělá to co jsem chtěl.

Celkem složitě se zjišťuje max. a min. teplota,ale už jsem si na to zvykl,takže dobrý.

Je to přesně to co jsem chtěl,takže spokojenost.Můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel24. února 2021

velké číslice-krásná čitelnost, funguje bez problémů

Registrovaný uživatel7. srpna 2020

Je to přesně to co jsem chtěl,takže spokojenost.Můžu jen doporučit.