Recenze TFA 30.3065.02

Recenze TFA 30.3065.02

Přístroj TFA 30.3065.02 bezdrátově komunikuje s vysílačem teploty až na vzdálenost 80 m v otevřeném prostoru. Na displeji můžete sledovat kromě venkovní teploty také vnitřní teplotu, vnitřní vlhkost a také maximální a minimální hodnoty všech měřených veličin - není tedy nutné přepínat tlačítky pro zjištění maxim či minim. Na přístroji je možné nastavit automatické resetování maximálních a…

otto.bergmann1. dubna 2024

Mel jsem uz jednou podobny od vyrobce Jednoducha instalace, pouzivam kazdy den

Nevim o zadnych zaporech

Registrovaný uživatel23. února 2023

Přesný, přehledný, kvalitní provedení.

Registrovaný uživatel5. října 2022

CHtěl jsem jednoduchý teploměr s max/min teplotou, která se každý den promaže. To vše splňuje - paráda. Dosah vysílače je velmi dobrý, podstatně silnější než u předchozích teploměrů.

Registrovaný uživatel2. října 2021

Již jsem ten samý výrobek koupil asi před dvěma lety. Vždy byl bez problémů, až v poslední době se správně neaktualizovaly denní naměřené minimální a maximální hodnoty. Pro dvouletou bezproblémovou činnost výrobku jsem jej opět zakoupil. Dosah venkovního čidla je výborný i na větší vzdálenost. Baterie ve výrobku vydrží dlouho. Jedná se výrobek za přijatelnou cenu vzhledem k tomu, co všechno sleduje.

Registrovaný uživatel23. září 2019

prošel kalibrací a měří opravdu přesně