Recenze Teva Boots Hurricane Xlt2 černé

Teva Hurricane XLT2 Pánské sandály Teva Hurricane XLT2 jsou ideální volbou pro letní dny v přírodě i ve městě. Voděodolný 30 mm polyesterový popruh svršku nabízí dlouhotrvající odolnost a rychleschnoucí materiály. Tři suché zipy pro rychlé nastavení a bezpečné uchycení. Konstruovaná stélka s texturovaným vzorem pro větší pohodlí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sandály Teva Boots Hurricane Xlt2 jsou chváleny za pohodlí, kvalitní podrážku a dlouhou životnost. Někteří uživatelé však upozorňují na nepolstrované pásky, které mohou způsobit nepohodlí. Celkově se jedná o spolehlivý model pro každodenní nošení, ale doporučuje se vyzkoušet velikost před nákupem.

• Pohodlné nošení i pro široká chodidla
  • Dobře drží nohu
  • Kvalitní podrážka vhodná do různého terénu
  • Dlouhá životnost
  • Téměř nezničitelný model
  • Pásky nejsou polstrované, mohou dřít kolem palců
  • Předchozí model měl příjemnější tvarování nášlapné plochy

sarkadvorakovacz9. února 2025

Sandále jsou pěkné, vypadají na noze moc dobře. Mají pevnou podrážku.

Pásky jsou jednoduché, nejsou zespodu polstrované. Obávám se, že budou kolem palců dřít. Boty budu vracet a nechám si jiné od druhé značky.

Registrovaný uživatel25. července 2023

téměř nezničitelný model

Varianta 47
Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Máte v systému chybu. Tyto boty jsem nezakoupila.

Registrovaný uživatel29. července 2022

barva a model, volila bych vždy o číslo menší, než jaké má člověk běžně.

vše v pořádku, doporučuji

Registrovaný uživatel3. června 2021

Pohodlne nikde netlaci kvalitni podesev do jakeho koli terenu.

Varianta 43
ondrej.dobisik18. června 2020

Perfektně sedí Vydrží -7 Předchozí model (zakoupeno 2016) jsem vyhodil teprve loni na podzim, nošené denně duben-říjen

Předchozí model měl pro mě příjemnější tvarování nášlapné plochy.

Varianta 42
Registrovaný uživatel21. března 2020

první zkušenosti - drží dobře nohu, velmi pohodlný došlap, vejdou se do nich pohodlně i moje široká chodidla, délky pásek i v tomto případě naprosto dostačující

opakované dobré zkušenosti se značkou Teva v rámci rodiny (dlouhodobě zatím nemohu hodnotit tento typ)

Varianta 43