Akvárium Recenze Tetra Cascade Globe 6,8 l

Recenze Tetra Cascade Globe 6,8 l

Jedná se o set kulatého skleněného akvária s LED osvětlením, filtrem a čerpadlem. Akvárium má uklidňující vodopád pro uvolnění a relaxaci. Filtrační média se snadno vyměňují pouze odklopením vrchního krytu. 8 LED diod zajistí působivé osvětlení shora.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Vypadá moc pěkně, funguje tak jak má.

Registrovaný uživatel30. května 2022

Dekorativní.

Perfektně fungující.

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Naprostá spokojenost děti ji mají v pokoji a vůbec jim nevadí tekoucí voda ba naopak.

Registrovaný uživatel25. září 2021

Super set

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Kvalitní produkt rychledodani

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Vhodný pro děti do dědského pokojíčku,je dobré že se světlo dá vypnout a filtrace běží

Je škodo že u filtru nejde regulovt průtok vody a není vrchní krytí

Registrovaný uživatel14. února 2021

Rychle pripravene k pouziti

Malo vody pro rybky, vejdou se tam stezi dve Motorek filtrace huci Tekouci voda z filtru hlucna Rychle se “zaprska” horni okraj akvarka kapickami z dopadajici vody

Bez rybicek a zapnuteho filtru by to mohl byt hezky esteticky doplnek, ale jako akvarium pro zive rybky je to nevhodne (potvrdil i clovek z akvaristiky)

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Pre bojovnicu je akurat

Registrovaný uživatel23. ledna 2020

Filtr slabý, hlučný. Světlo slabé - Jediná živá rostlina která byla v akváriu vydržela týden. Když voda teče z fontanky do akvária stříká ven.

Hlavně nevyhazujte peníze za takovou hrůzu, nic tam pořádně nefunguje, je to akorát trápení ryb. Dostali jsme to darem, vydržel 2 týdny a dali jsme ho pryč, nikdy bych tenhle typ akvária nekoupila.

Registrovaný uživatel11. srpna 2019

Pro jednu krasavici naprosto dokonalé a nádherné

Když tady čtu ty recenze,mám dojem,že to vše psal jeden jediný psychopat.A co zvířata v zoo?Byl jste tam někdy?To není týrání,když zvíře vytrhnou z jeho přirozeného prostředí a zavřou do malé klece,kde musí zákonitě trpět?Vědci když dostanou zaplaceno,tak vám napíší kdejakou hovadinu(nehledě na to,že výsledky každou chvíli mění - je pardon my se spletli...)Jeden šmoula něco napíše a hurá všechny tupé ovce tomu věří.Já jsem s akvárkem naprosto spokojena :-)

Registrovaný uživatel17. června 2018

jako dekorace super

jenom mě mrzí že není k dostání náhradní skleněná koule. Je velký problém sehnat alespoň trošku podobnou.

Nejsem tak bohatá, abych kupovala celý set nový.

Registrovaný uživatel14. února 2018

Vše v jednom

Kulatá akvária jsou prý pro ryby stresující něco na tom asi bude, ale v tomto případě mě spíš přijde stresující 1-2l prostor ze kterého jsem rybku "vysvobodil"....

Jestli je toto kulaté akvárium pro jednu bojovnici stresující nedokáži posoudit. Nicméně dle mého vlastního názoru je to určitě lepší volba než 2l umělohmotné "akvárka" ve kterých je ve zverimexech přechovávají...

Registrovaný uživatel11. února 2018

Splňuje požadavky akvária pro dítě na pracovni stůl. Osvětlení je pekne a lze ho zapnout i vypnout.

Nutné pripojeni na časový spouštěč. Nelze vypnout cerpadlo jinak než vytazenim že zásuvky. Bojovnice nepotřebuje cerpadlo i v noci. :-)

Registrovaný uživatel21. prosince 2015

Kulaté akvárium je absolutně nevhodné - i kdyby jen pro 1, jakoukoli, rybku ! ! ! Je to týrání ! Překvapuje mě, jak může výrobce vůbec něco takového nabízet !

Registrovaný uživatel21. prosince 2015

Litráž je nevhodná pro jakoukoliv rybu. Maximálně jej osadit drobnými rostlinami a dát šneka. Pro ryby absolutně nevhodné, stresující, plní předpoklady týrání. Pokud si pořizujeme zvíře, je třeba si o něm něco zjistit. Bohužel omezení sobci toto nepochopí.

Registrovaný uživatel8. prosince 2015

Je to příšerný kýč, který vypadá jako konvice na čaj, a navíc chudinky rybičky, když musí kvůli přiblblé módě živořit v tak malinkém prostoru!!!!!!

Registrovaný uživatel18. listopadu 2015

Je vedecky dokazano, ze kulate akvarium ryby velice stresuje!!! K chovani rybicek je absolutne nevhodne a rozmery nedostatecne!!! Rozhodne nekupovat pokud nechcete ryby tyrat!!!

Registrovaný uživatel13. července 2015

Jo dobry