Vypadá moc pěkně, funguje tak jak má.

Vypadá moc pěkně, funguje tak jak má.
Dekorativní.
Perfektně fungující.
Naprostá spokojenost děti ji mají v pokoji a vůbec jim nevadí tekoucí voda ba naopak.
páči sa mi to
Pěkné
Super set
Kvalitní produkt rychledodani
Vhodný pro děti do dědského pokojíčku,je dobré že se světlo dá vypnout a filtrace běží
Je škodo že u filtru nejde regulovt průtok vody a není vrchní krytí
Rychle pripravene k pouziti
Malo vody pro rybky, vejdou se tam stezi dve
Motorek filtrace huci
Tekouci voda z filtru hlucna
Rychle se “zaprska” horni okraj akvarka kapickami z dopadajici vody
Bez rybicek a zapnuteho filtru by to mohl byt hezky esteticky doplnek, ale jako akvarium pro zive rybky je to nevhodne (potvrdil i clovek z akvaristiky)
Pre bojovnicu je akurat
Filtr slabý, hlučný. Světlo slabé - Jediná živá rostlina která byla v akváriu vydržela týden. Když voda teče z fontanky do akvária stříká ven.
Hlavně nevyhazujte peníze za takovou hrůzu, nic tam pořádně nefunguje, je to akorát trápení ryb. Dostali jsme to darem, vydržel 2 týdny a dali jsme ho pryč, nikdy bych tenhle typ akvária nekoupila.
Pro jednu krasavici naprosto dokonalé a nádherné
Když tady čtu ty recenze,mám dojem,že to vše psal jeden jediný psychopat.A co zvířata v zoo?Byl jste tam někdy?To není týrání,když zvíře vytrhnou z jeho přirozeného prostředí a zavřou do malé klece,kde musí zákonitě trpět?Vědci když dostanou zaplaceno,tak vám napíší kdejakou hovadinu(nehledě na to,že výsledky každou chvíli mění - je pardon my se spletli...)Jeden šmoula něco napíše a hurá všechny tupé ovce tomu věří.Já jsem s akvárkem naprosto spokojena :-)
jako dekorace super
jenom mě mrzí že není k dostání náhradní skleněná koule. Je velký problém sehnat alespoň trošku podobnou.
Nejsem tak bohatá, abych kupovala celý set nový.
Vše v jednom
Kulatá akvária jsou prý pro ryby stresující něco na tom asi bude, ale v tomto případě mě spíš přijde stresující 1-2l prostor ze kterého jsem rybku "vysvobodil"....
Jestli je toto kulaté akvárium pro jednu bojovnici stresující nedokáži posoudit. Nicméně dle mého vlastního názoru je to určitě lepší volba než 2l umělohmotné "akvárka" ve kterých je ve zverimexech přechovávají...
Splňuje požadavky akvária pro dítě na pracovni stůl.
Osvětlení je pekne a lze ho zapnout i vypnout.
Nutné pripojeni na časový spouštěč. Nelze vypnout cerpadlo jinak než vytazenim že zásuvky. Bojovnice nepotřebuje cerpadlo i v noci. :-)
Kulaté akvárium je absolutně nevhodné - i kdyby jen pro 1, jakoukoli, rybku ! ! ! Je to týrání ! Překvapuje mě, jak může výrobce vůbec něco takového nabízet !
Litráž je nevhodná pro jakoukoliv rybu. Maximálně jej osadit drobnými rostlinami a dát šneka. Pro ryby absolutně nevhodné, stresující, plní předpoklady týrání. Pokud si pořizujeme zvíře, je třeba si o něm něco zjistit. Bohužel omezení sobci toto nepochopí.
Je to příšerný kýč, který vypadá jako konvice na čaj, a navíc chudinky rybičky, když musí kvůli přiblblé módě živořit v tak malinkém prostoru!!!!!!
Je vedecky dokazano, ze kulate akvarium ryby velice stresuje!!! K chovani rybicek je absolutne nevhodne a rozmery nedostatecne!!! Rozhodne nekupovat pokud nechcete ryby tyrat!!!
Jo dobry