Zvlhčovač vzduchu Recenze TESLA TSL-AC-PRO4

Recenze TESLA TSL-AC-PRO4

Máte doma problémy se suchým vzduchem? Zvlhčovač vzduchu TESLA TSL-AC-PRO4 je jednoduchým řešením. Obzvlášť v zimě je třeba vzduch zvlhčovat kvůli intenzivnímu vytápění místností. Suchý vzduch může vyvolávat dráždivý kašel či únavu, používáním zvlhčovače vzduchu obdobným potížím lze zabránit. Jednoduché používání zvlhčovače zvládne opravdu každý a jeho elegantní design nebude narušovat vzhled…

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Hezký design, tichý a skvělý

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

relativně tichý provoz a na 12m2 dostačující bezchybná kumunikace s TUYA sama se vypne při nedostatku vody (ale klidně se spustí, při opětovném pokynu k zapnutí).

komunikace bohužel přes wifi (zigbee by bylo lepší).

za ty peníze celkově super. Doporučuji.

Registrovaný uživatel16. března 2023

1. Funguje bez problémů 2. Je tichý 3. Má malou spotřebu (asi 30 W) 3. Neusazuje se vodní kámen, protože neohřívá vodu

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Prisel mi email ze pan napise az mu skonci dovolena. Nikdo se mi neozval ,vyrobek nepřišel. Nastesti nebyl placený predem . Chtela jsem ho na vánoce. Naštvalo me to

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Objednala jsem 17.12. a dodnes mi ho stále neposlali. Takže s obchodem spokojená bohužel nejsem.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

malý výkonný