máme dlouho, odešel adapter

máme dlouho, odešel adapter
Pomalá reakce na dálkové ovládání.
Odpad... Slabé... Nekupovat....
stará verze Android.. např.netflix nejde
DBVT2 a Android funkce
Cena/vykon
Snadne nastaveni, spolehlivost
Kvalita obrazu
Slusna rychlost prpinani a spousteni aplikaci
Instalace z GooglePlay
Napajeni antenniho zesilovace
Wifi i kabel
Velmi doporučuji
Je to dobrý výrobek, jedinou chybou je jeho přehřívání. Je nutné pod něj dát chladící podložku.
Často zamrzne a člověk ho musí natvrdo vypnout ze zdroje
Malý
Pomalu nabíhá, párkrát se seknul a vypadává signál. Nevím jestli to je vysílačem, asi ano všude jinde je problém s vypadáváním signálu, asi to nemají ještě v laděné dvbt2. Jinak obraz ok.
Ještě uvidím, je brzy.
Stále se seká nebo zatuhne a musí se resetovat spíše vytáhnout ze zasuvky.
Tento produkt nedoporučuji.
Dva v jednom je lepší než samostatně.
Složitější ovládání než v samostatné verzi.
Kodi v kombinaci s Cinema Stream a uctem na Webshare.
sem tam se sekne pri presouvani naladenych kanalu.
Spatne reseno EPG, tam by to chtělo resit uplne jinak.
2 x zarízení reklamováno - odešel výstup HDMI - TV hlásí - žádný signál.
Sám se naladí, nemusel jsem nic dělat.
Aplikace pro iVysílání nefunguje. Pořad sice lze vybrat, ale každých 15 vteřin se zastaví a načítá se, takže naprosto nekoukatelné. Přitom rychlost připojení k internetu na to vliv nemá, protože pokud jsem to přehrával dříve přes televizi, nebyl problém.
Vzhledem k tomu, že jsem přístroj kupoval právě pro schopnost přehrávat ivysílání českých stanic a tato funkce je nepoužitelná, tak moc spokojený nejsem.
Spousta predinstalovanych aplikaci
Možnost stáhnout jakoukoliv android aplikaci
Kodi !!
O2 TV
Užitečný pomocník !!!
Seká se
Špatné ovládání aplikací jen ovladačem, je nutná myš.
Funguje zatím spolehlivě
Kvalitní obraz
Delší start
Doporučuji tomu, kdo chce set top box s androidem
Nastavení
Televize Panasonic, většina aplikací moc nefunguje. Máme připojení přes WiFi.
Čekal jsem daleko více,
Napojeno pres Wi-fi asi 3m od routeru ,funguje spolehlivě. Z 10 let stare televize Samsung jsme vytvorili smart televizi s kvalitním obrazem. Internet s ostatnimi aplikacemi rovněž OK.
Spokojenost, po instalaci nového SW skoro bez potíží.
při listování seznamem stanic, když mačkáte tlačítko rychleji, dojde k sakousnutí, pomůže jen odpojit od napájení
Dobrá cena a spousta funkcí, které mají dražší přístroje. Dá se připojit na internet, KODI po nahrání nového SW od podpory je lepší. Zatím velká spokojenost.
Občas zamrzne, ale nic vážného. V ostatních recenzích i u drařších přístrojú.
Zatím velká spokojenost - doporučuji.